2777
2789

بچه ها من دوست ندارم کار کنم 

الان چند وقتیه سر کار میرم 

از وقتی سر کار میرم اصلا مثل قبل به خودم نمیرسم لاغر شدم همسرمو کم میبینم 

دوست ندارم سرکار برم ولی مجبورم واسه اینکه تو خونه تنها نمونم چون تنهام تو ی شهر غریب کنار همسرم 

کلی شوق و ذوق کردم واسه کارم تقریبا ی جوری دولتیه 

همسرم همه جا رو پر کرده که من رفتم سرکار خودشم خیلی ذوق داره نمیدونم چیکار کنم 

از صبح تا شب سرکارم 

تفاهم داریم ولی من کار خونه رو ندوس😑

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نمیکنم عادت کنم  چون خیلی روحیه م ضعیف و احساسی

منم مثل خودتم و شغل قبلیمو رها کردم چون یک ساعتش واسن یکسال میگذشت! فقط چشمم به ساعت بود، الان یجا تقریبا کارهنریه کار میکنم درآمدش خیلی کمتر از قبلیه ولی آرامش دارم

یک نفر باید باشد. . . 
منم مثل خودتم و شغل قبلیمو رها کردم چون یک ساعتش واسن یکسال میگذشت! فقط چشمم به ساعت بود، الان یجا ت ...

چقد خوب خوشبحالت...منم ی آتلیه قرار بود آموزش ببینم بعد باهاشون همکاری کنم ولی این جور شد نرفتم کاش عکاسی میرفتم اصن خیلی با رو حیاتم جوره 

چقد خوب خوشبحالت...منم ی آتلیه قرار بود آموزش ببینم بعد باهاشون همکاری کنم ولی این جور شد نرفتم کاش ...

خب بنظرم الان شماهمینو ادامه بده چون واقعا تو این دوره زن بتونه یه گوشه کارو بگیره خیلی خوبه،بعد دنبال کار جدید و اونچیزی که با روحیاتت سازگاره باش تا جایگزینش کنی😊😘

یک نفر باید باشد. . . 
2790
2778
2791
2779
2792