2789

عزیزدلم دخترعموی منم۲۳‌خرداد عروسی داره.مطمعن باش اگ تامطمئن نشن وضعیت سفیده هرگز اجازه جشن نمیدن

برومراسمش ولی بااحتیاط

#حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَکیٖلْ...خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واقعا نرفتی؟

بله عزیزم نرفتم. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

نرو بگو باردارم میترسم

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

بدون شك نميرفتم 

بدون اينكه بهش فكر كنم 

و چقدر اونا بي فكرن كه جشن ميگيرن ،واقعا اگر يك نفر توي اون مراسم چيزيش بشه ،خودشون رو ميبخشن ؟! 

دوست من عقد بود ،قرار بود جشن عروسي بگيرن برن خارج از كشور ،بنده خدا عروسيش رو كنسل كرد ،بدون هيچ جشني ميره .عقد رو هم جشن نگرفته بود 

خيلي هم ناراحته ولي چاره چيه 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

😐خواهر ندارم 

ولی به نطرم اگه داشتم خودمو جر میدادم برا عروسی بچش 

😂 حالا کرونا بود یا نبود ولی قبلش متقاعدش میکردم

عروسی خودی بگیره یا بندازه بعد کرونا

ولی برا بقیه اصلا نمیرم و نخوام رف

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

من میرفتم یجای دور مینشستم خیلی هم رعایت میکردم بالخره عروسی بچه خواهرمه عزیزترین کسم بستگی داره را ...

بعد واسه عزیزترین کست میشینی رو صندلی😐؟ 😂من نمیتونم اصن 😂😂😂 بشینمم خوش نمیگذره 

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...