2777
2789

موافقم❤❤❤

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

دوستااااان بدویین بیاین

زبان انگلیسی از مبتدی تا پیشرفته

کاملاااااااااااااااااااااااااااااااااا رایگاااااان

English_love1819@

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا واسه ما همون مدت کمم نبود همین که باهم ازدواج کردیم  مشکل داشتیم حالا سه سال باهم دوست بود ...

نمیدونم تعبیر ادما از عشق با هم فرق داره ولی من فکر نمیکنم که عشقی که عشق باشه رو مشکلات روش اثر منفی بزارن. بیشتر حسم اینه که عشقی وقتی مشکلات عشقو کم میکنن ما توهم عشق داشتیم و واقعا عاشق نبودیم یا این که با تعبیر خودمون عاشق کسی شدیم و بعدا دیدمون بهش عوض شده و فهمیدیم که اونی که باید نبوده

نمیدونم تعبیر ادما از عشق با هم فرق داره ولی من فکر نمیکنم که عشقی که عشق باشه رو مشکلات روش اثر منف ...

آره واقعا ،منم‌ همینو‌فک‌میکنم ،اخه آدما متاسفانه بازیگر شدن نقش بازی میکنن،ما هم عاشق اون نقش میشیم وقتی ازداوج‌ کردیم میفهمیم اونی نبوده که فکر میکردم