2777
2789
عنوان

ترو خدا کمکم کنید

92 بازدید | 14 پست

بعد 4 سال ناباروریتصمیم گرفتیم آی وی اف یا میکرو کنیم اونم تو مرکز ابن سینا تا الان درمان خاصی انجام ندادم البته شوهرم عمل واریکسل انجام داد تقریبا 9 ماه ازش میگذره خودم هم کمی ضعیفم به نظرتون ابن سبنا خوبه اصلا درصد میکرو چقدره کیا برا اولین بار باردار شدن

خدایا امیدم رو تا امید نکن برای باردار شدنم صلوات بفرستید  

عزیزم ببخشید یه سوال .عملشون رو اسپرما تاثیر گذاشت؟بهتر شدند یانه؟

منتظرم...منتظر شنیدن کلمه مامان از زبون یه فسقلی😍من قراره مهربون ترین مامان دنیا بشم پس زودتر بیا جوجه 😉 واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست😢

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم میشه سوالموجواب بدی؟تعیین جنسیت باای وی اف چقدهزینش؟

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
عزیزم ببخشید یه سوال .عملشون رو اسپرما تاثیر گذاشت؟بهتر شدند یانه؟

متاسفانه بدتر شد مورفولوژی از یک شد صفر

عزیز من که نرفتم ولی یه چی میگم که قلبا بهش رسیدم فقططط توکل کن به خدا و از ته دلت بسپار بهش ..خودتم میدونی که فقط اراده ی خدا رو میخواد تا بشه

پس دلتو آروم کن و با آرامش مسیر درمانت رو کامل برو ان شا الله به حق عزیز این ماه ،نتیجه مثبت میگیری و خدا بهت فرزند سالم و صالح میبخشه

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
عزیزم میشه سوالموجواب بدی؟تعیین جنسیت باای وی اف چقدهزینش؟

والا نمیدونم خودم هیچ درمانی نکردم از هزینه ها اطلاعی ندارم

عزیز من که نرفتم ولی یه چی میگم که قلبا بهش رسیدم فقططط توکل کن به خدا و از ته دلت بسپار بهش ..خودتم ...

ممنونم عزیزم

متاسفانه بدتر شد مورفولوژی از یک شد صفر

😨😨😨😨😨

من شوهرم دد درصده الان.واریکوسل داره دکتر گفته فمل

حالا چیکار کنم😭😭😭

منتظرم...منتظر شنیدن کلمه مامان از زبون یه فسقلی😍من قراره مهربون ترین مامان دنیا بشم پس زودتر بیا جوجه 😉 واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست😢
😨😨😨😨😨 من شوهرم دد درصده الان.واریکوسل داره دکتر گفته فمل حالا چیکار کنم😭😭😭

دو درصد*

😨😨😨😨😨 من شوهرم دد درصده الان.واریکوسل داره دکتر گفته فمل حالا چیکار کنم😭😭😭

والا نمیدونم چون آزمایش اخیری که کردیم دکتر گفت واسه قضاوت زوده چن ماه دیگه فرصت واسه بازسازی اسپرم هست منم دیگه تحمل ندارم میخوام برم سر اصل مطلب میخوام میکرو کنم حداقل زمانم از دست ندم سنم داره میره بالا

والا نمیدونم چون آزمایش اخیری که کردیم دکتر گفت واسه قضاوت زوده چن ماه دیگه فرصت واسه بازسازی اسپرم ...

عزیزم انشاالله هر چه زودتر دامنت سبز میشه

کجایی؟

قوربونت ایلام تو چن وقته اقدامی؟

من از شهریور

دیشب دوباره پریود شدم😑

دیگه فلن باید بیخیال شم تا شوهرم بره عمل

من از شهریور دیشب دوباره پریود شدم😑 دیگه فلن باید بیخیال شم تا شوهرم بره عمل

ان شاله خدا یه نی نی سالم بزاره تو دامنت