2777
2789
عنوان

کمک

92 بازدید | 9 پست

سلام دوستان جایی میشناسین که برا هزینه کمپ ی بنده خدا کمک کنه .بهزیستی رفتن قبول نکرده به چند تا گروه تل خیریه بود گفت اونام قبول نکردن خواهشا اگه کسی خیری میشناسی ی مبلغش بده ممنون میشم خدا شاهده دروغ نمیگم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شارژ باتری م داره تموم میشه هر کی ميدونه پیام بذاره میام میدونم .بقران ی دختر دو ماهه دارم نمیدونم ک ...

عزيزم براي شوهر خودت ميخاي؟

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...

من شوهر دختر خاله م توي كمپ كار ميكنه كسايي كه ندارن رو رايگان  مياره كمپ. كاش شماره بهم بدي باهات صحبت كنم شماره شو بدم بهت. يا يه پولي واست واريز كنم

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
بله عزیزم .بیشتر کمپ تعطیلن یکی پیدا کردیم که تخفیف در حد صد تومن میده

ببين عزيزم من اهوازم ميتونه بياد اهواز؟