2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برادر فرق داره ، تو توی دل زنداداشت نبودی که بفهمی چه خبره ؟   اینکه کسی دوس داشته باشه ل ...

آخه عزیز دلم همه ما آرزو داریم ولی شرایط تغییر کرده ببین من فکر می کنم که بنا به احتیاط باید مجلس خودمونی تری داشته باشیم و لازمه اینکار این هست تعداد کمتری مهمان دعوت کنیم. خوب آیا مهمان های خودی ما در مجلس ما  حضور پیدا می کنند؟ آیا خطری کسی را تهدید می کند ؟ و ... شما اون عروسی که انتظار داشتی آیا محقق میشه ؟ آیا می تونن افراد در مراسم ت شور و هیجان به پا کنند و وسط بیانند؟  ببین من همه این سوالات رو در ذهنم مرور می کنم دوست ندارم بد بین باشم 

اگه خیلی دلت عروسی میخاد بگیر ولی دو تا نکته،اول اگه کسی نیومد نباید ناراحت شی،دوم اگه خدای نکرده کس ...

مرگ حق و دست خداست وقتی ۹۰ ساله ها میگیرن و خوب میشن پس امید بهبودی هس و اگه کسی مرد پس تو تقدیرش هس ، خب اگه قرار باشه مراسم بگیرم کسایی رو دعوت میکنم که براشون مهمم و حتما میان 

میشه یه صلوات مهمونم کنی 😊  ، ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ ، خدا جونم واسه داده هات و نداده هات هزار مرتبه شکررررت 🙏🙏🤗🤗
آخه عزیز دلم همه ما آرزو داریم ولی شرایط تغییر کرده ببین من فکر می کنم که بنا به احتیاط باید مجلس خو ...

اگه کسی قرار باشه کرونا بگیره ممکنه از خرید ها روزانه ش بگیره ممکنه ت تاکسی بگیره ممکنه از همکارش سر کار بگیره ، تا الان که تالار ها بسته بوده مگه کرونا کم شده ، کم نشده که هبچ داره بیشتر هم میشه 

میشه یه صلوات مهمونم کنی 😊  ، ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ ، خدا جونم واسه داده هات و نداده هات هزار مرتبه شکررررت 🙏🙏🤗🤗
اگه کسی قرار باشه کرونا بگیره ممکنه از خرید ها روزانه ش بگیره ممکنه ت تاکسی بگیره ممکنه از همکارش سر ...

مواردی که می گی درست هست هرچند همه باید رعایت کنیم من خودم از زمانی که کرونا اومد تاکسی و اسنپ سوار نشدم، خرید هم خانواده ها سعی می کنند بیشتر از پیش شستشو داشته باشند، خودم جایی مشغول به کار نیستم اما در ارتباطات کاری ممکن هست بیماری انتقال پیدا کنه و شما درست می گی 

به سوال های من پاسخ ندادین  آیا اون هیجانی که از مراسم ت انتظار داشتی محقق می شه ؟؟ به نظر شما هزینه کردن برای تالار در این شرایط کاری عقلانی یه ؟

مواردی که می گی درست هست هرچند همه باید رعایت کنیم من خودم از زمانی که کرونا اومد تاکسی و اسنپ سوار ...

بله میشه ، چرا نشه 

اره بخدا...هیچوقت قبول نکنید بدون مراسم برید سرخونه زندگیتون وگرنه تااخر عمرتون حسرت به دل میمونید

من میخام مراسم بگیرم ولی ن مجلل هرچ ساده تر بهتر خدابخیر کنه با این شرایط

2790
2778
2791
2779
2792