2777
2789
ن گلم من داداشم بدون عروسی رفت خونش هیچیم کم نشدازش.خودمم دوسداشتم بدون مراسم برم شوهرم قبول نکرد.مگ ...

برادر فرق داره ، تو توی دل زنداداشت نبودی که بفهمی چه خبره ؟ 

اینکه کسی دوس داشته باشه لباس عروس بپوشه با خانواده ش با دوستاش تو جشن خودش برقصه اشتباه نیس ، خود خواهی نیس اما نمیدونم چرا بقیه به این چشم به ما نگاه میکنن 

بخدا ما هم میدونیم کرونا هس ما هم میترسیم خودمون و عزیزانمون بیمار شن ولی نمیتونیم از خواسته خودمون بگذریم 

میشه یه صلوات مهمونم کنی 😊  ، ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ ، خدا جونم واسه داده هات و نداده هات هزار مرتبه شکررررت 🙏🙏🤗🤗

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همچنین عزیزدلم ممنون

ایشالله یه ماه دیگه تاپینک میزنی از خاطرات عروسیت میگی

میشه یه صلوات مهمونم کنی 😊  ، ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ ، خدا جونم واسه داده هات و نداده هات هزار مرتبه شکررررت 🙏🙏🤗🤗
ن گلم من داداشم بدون عروسی رفت خونش هیچیم کم نشدازش.خودمم دوسداشتم بدون مراسم برم شوهرم قبول نکرد.مگ ...

شما میگی شوهرت قبول نکرد؟

من ک شک دارم اون قبول نکرده باشه 

الان پسرا از خداشونه عروسی نگیرن 

اگه بچه خودت یا خواهر خودتم تو این شرایط بود این حرفو میزدی ؟؟؟ چرا بدون عروسی برم وقتی همه برای خری ...

اگه خیلی دلت عروسی میخاد بگیر ولی دو تا نکته،اول اگه کسی نیومد نباید ناراحت شی،دوم اگه خدای نکرده کسی اومد و مریض شد تا دویست سال دیگه میگن فلانی تو فلان عروسی مرد 😐

شما میگی شوهرت قبول نکرد؟ من ک شک دارم اون قبول نکرده باشه  الان پسرا از خداشونه عروسی نگیرن& ...

من سال92بودم گلم.اره گفتم عروسی نمیخام بریم کربلا.قبول نکرد

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز