2777
2789
عنوان

بیقراری نوزاد

91 بازدید | 15 پست

خانوما من دخترم دو ماه و یک هفتشه. دوروزه شدیدا بیقراری میکنه. قبلا‌ اصلا این طور نبود یه کم نفخ داشت که تا گریپ واتر میدادم خوب میشد. اما این دو روز تا سینه رو میذارم دهنش گریه شدید می کنه و فقط تو خواب درست شیر میخوره. حتی وقتی راه میبرمش هم اروم نیست و نق میزنه. اینم بگم چهار روزه اومدم خونه مامانم اینا به خاطر اینکه خونمون داریم نقاشی می کنیم. به نظرتون مشکلش کجاس؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم. فلاکس نداره

چون میگی زیرسینه بی قراره

شایدم خودت سردیجات زیاد میخوری بچه هم سردیس میشه

نبات بدی یکم ببین خوب نمیشه

بے خیـــــال غـــــم هـــــر روزه ے دنـــــیـا جـــــانـم چـــــاے وشـــــعـرو نـــــم بـــــاران خـــــودمـانیـــــم بـــــبـــــیــن

عزیزم اگه از خوردن شیر امتناع میکنه احتمالا رفلاکسش شدید شده.

دختر منم یهویی دیگه شیر نمیخورد و فقط نق میزد.فقط تو خواب شیر میخورد.

تقریبا یک ماه و نیم درگیر شیر نخوردنش بودیم

ی صلوات هدیه کنیم ب مادرای آسمانی
کولیک نداره؟ 

والا تا الان که نداشت هم راحت باد گلو میزنه هم راحت ببخشید باد معده شو خالی میکنه فقط یه وقتایی که تو غذا خوردن رعایت نمیکردم به خودش میپیچید که تا گریپ واتر میدادم خوب میشد

نمیدونم. گرمایی که هست زود گرمش میشه ولی از اون طرف هم آب دهنش توخواب میاد کلا اب دهنش زیاده

اب دهنشکه بخاطر لثه هاشه سفت میشه.اگه لباس کم میپوشونی حتماپهلوهاش ببندکه یخ نکنه.شربت گرایپ میکسچردر روزچندباربده

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
باشه عزیزم مرسی از راهنماییت😍😍

عزیزم یکی. دوقاشق بخودش بده

ممکنم هست رفلاکس باشه. ببین علائمش داره یانه

بے خیـــــال غـــــم هـــــر روزه ے دنـــــیـا جـــــانـم چـــــاے وشـــــعـرو نـــــم بـــــاران خـــــودمـانیـــــم بـــــبـــــیــن