سلام امروز رفتم دکتر ۳۵ هفته ام دکترم گفت بچت ۳۳ هفتس احتمال داره با اینکه خودت هفته ای ۲ کیلو وزن گرفتی اما جنین وزن نگرفته باشه از اول بارداری ۱۸ کیلو وزن گرفتم یعنی بچم وزن نگرفته! هفته ۳۱، ۱۶۰۰ بود وزنش
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
گوشت گوساله سینه مرغ یا بو قلمون برا وزنگیری جنین خیلی خوبه من تو بارداریم خیلی وزن اضاف نکردم هفته های آخر وزن دخترم کم بود دکترم گفت هرروز اینارو بخور
چیزای مقوی و کم حجم مثل اجیل و خرما خوبه البته من ۲۱ هفته هستم
خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
گوشت گوساله سینه مرغ یا بو قلمون برا وزنگیری جنین خیلی خوبه من تو بارداریم خیلی وزن اضاف نکردم هفته ...
گوسفند یا گوساله؟
خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏