2777
2789
عنوان

بدون عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 33 پست
من عروسی خلوت دوس دارم ولی خب با این وضعیت اینم ممکن نیس

کلا از مراسمات لباس عروس پوشیدن و قند ساییدن و...خوشم نمیاد. خرج و پز الکی میدونم😕

نهایتا اگر در حد یه مهمونی خیلی مختصر بدون خرج اضافه و.. باشه که صرفا بنوعی سور ازدواجو داده بشه بنظرم اشکال نداره.

شما هم اگه اصراری به عروسی ندارید میتونید هزینه ای که براش در نظر گرفته بودید(یا بخشی از اون هزینه) رو تو یه راه خیر خرج کنید. بعد مث کارت عروسی چاپ کنید برای همونایی که میخواستید دعوت کنید. توش بنویسید که بعلت شرایط به وجود اومده ما از برگزاری مراسم عروسی منصرف شدیم و در عوض هزینه‌ش این روبه این شکل خرج میکنیم. کنار کارت عروسی هم میشه یه شاخه گل فرستاد.

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا از مراسمات لباس عروس پوشیدن و قند ساییدن و...خوشم نمیاد. خرج و پز الکی میدونم😕 نهایتا اگر در ح ...

اینم خیلی پیشنهاد خوبیه 😍 ولی باید با نامزدم و خانوادمم مشورت کنم 

اینم خیلی پیشنهاد خوبیه 😍 ولی باید با نامزدم و خانوادمم مشورت کنم 

خوش بخت باشید ایشالله💚🙂

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.