2777
2789
عنوان

بدون عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس عروسی هندی ها و عروسیای که تو دیزنی لند برگزار میشه رو ندیدی که قیمت کیکش اندازه کل بریز و بپاش م ...

خودت میگی هندی ها بعدم دیزنی لند عروسی از ما بهترون برگزار میشه که مشکل ندارن که بخوان سه سال صبر کنن نه ایرانی ها که هزار ویک مشکل دارن اصلا ارزش نداره زندگیتو بخاطر ی شب عقب بندازی و دوری کسی که دوست داری تحمل کنی هر کس ی نظری داره بعدم کرونا حالاحالاها هست اگر نتونه عروسی بگیره تا کی صبر کنه بنده خدا 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
خودت میگی هندی ها بعدم دیزنی لند عروسی از ما بهترون برگزار میشه که مشکل ندارن که بخوان سه سال صبر کن ...

در هرحال اون شب تکرار نشدنی ...بریز و بپاش نکنی هم برگزار میشه اما نشدنش خوب نیست و میشه حسرت.

و البته ما تفاوت آنچنانی با هند نداریما بلکه بعضی جاها اونا جلوترن

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

بذار مرداد شهریور بگیر

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

من از عروسی کلا خوشم نمیاد

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
بذار مرداد شهریور بگیر

خب ما اگه از همین الانم کارامونو شروع کنیم صد در صد همون مرداد شهریور میتونیم بریم خونمون ولی خب از فامیلای ما کسی نمیاد تالار تا این بیماری تموم نشه

خب ما اگه از همین الانم کارامونو شروع کنیم صد در صد همون مرداد شهریور میتونیم بریم خونمون ولی خب از ...

خب عروسی جمع و جور که بد نیست منم همون حدودا عروسیمه چیکار کنم نمیتونم نگیرم تو دلم پوشیدن لباس عروس نمیخام بمونه

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
توی جَن عقد و نامزدیمون لباس عروس پوشیده بودم ولی آتلیه و کلیپ اینا نگرفتیم

کلیپش مهم نیست حالا... ببین دلت چی میگه عکس یادگاریه خیلی مهمه بنظرم... ولی من باشم یه عروسی کوچیک میگیرم 

میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...