امروز خونه مامانم میخوام برم خواهرم اونجاست کلا من غقط دوشنبه ها خواهرمو میبینم باجناقا با هم قهرن خونه هم نمیتونیم بریم اخر هفته ها هم با شوهرانونیم یا مت خونه مامانمم یا خواهرم ولی دوسنبه ها خواهرم تنها میره منم میرم میبینمش کل هفته ذوق دوشنبه هارو دلرم همو بیینیم هر چند بار دوشنبه ها یه بازی در میاره که من نتونم برم امروز هم خوابیده بیدار نمیشه منو ببره گفتم خواهرم بیاد دنبالم گفت نه خودم میبرمت امروز هم بیکاره گرفته خوابیده اعصابمو خورد کرده از ابنایی که خوایش سنگینه بخوابه تا شب میخوابه خواهرمم تا ۹ فقط حونه مامانمه نمیدونم جبکار کنم بهش هم چیزی بگم یهو لج میکنه منو نمیبره اعصابمو خورد کرده هر دوشنبه یه ادا درمیاره که میدونه من دوست دارم زود برم اونجا
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
میگم بهش لج میکنه کلا تعاذل نداره میخواد اذیتم کنه دست میزاره رو دوشنبه هاخودش همش پیس خواهرشه من میخوام خواهرمو بیینم ادا در میاره چون بچه دارم نمیتونم خودم برم حرفی هم بزتم میگه من تنها میرم خونه خواهرم بدون بچه تو هم بدون بچه برو
میگم بهش لج میکنه کلا تعاذل نداره میخواد اذیتم کنه دست میزاره رو دوشنبه هاخودش همش پیس خواهرشه من می ...
خب بچرو بزار پیشش برو
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊