2777
2789

بادست خودتون بزرگش کرده باشید چی بهش میدادین

من یه طرقه برام آووردن بچه س چی بهش بدم بخوره نمیره😑؟؟؟

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه

کوش

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
کوش

عکس نمیاد

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طرقه اینه؟

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

من یه بار 7 تا گنجشک بزرگ کردم 

پارسال هم یکی بزرگ کردم نمیدونم چرا مرد خوب بودا ناگهانی مرد چقدرم براش گریه کردم 

یه جوجه کلاغ هم داشتم ولی زیاد پیشم نبود آزادش کردم 

من مثلا یه تیکه نون میزاشتم خیس بخوره یا برنج پخته میزاشتم تو آب خیس بخوره نرم بشه بعد با سرنگ میدادم بهشون 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            
طرقه اینه؟

آره

من یه بار 7 تا گنجشک بزرگ کردم  پارسال هم یکی بزرگ کردم نمیدونم چرا مرد خوب بودا ناگهانی مرد چ ...

به گنجیشکا هم نون خیسیده میدادی

وای چه نازه 😍😍😍😍 منم میخوم 

بیا شوهرم دوتا پیدا کرده یکیش از شما😗

من یه بار 7 تا گنجشک بزرگ کردم  پارسال هم یکی بزرگ کردم نمیدونم چرا مرد خوب بودا ناگهانی مرد چ ...

من تو خیابون راه میرفتم یه دفعه یه جوجه گنجشک از رو درخت افتاد منم مجبوری اوردمش خونه بهش غذا داد دوروز حالش خوب بود ولی نمیدونم چی شد مرد

بهش پلت نرم دادم ممکنه بخاطر اون باشه؟

خدایا شکرت 
من یه طرقه داشتم ولی بزرگ بود خودش گندم میخورد ولی مینام از وقتی کوچیک بود خودم بزرگش کردم پلت بایک ...

پلت چیه؟؟؟به طرقه هم میشه داد؟

به گنجیشکا هم نون خیسیده میدادی

آره به گنجیشکا نون خیسیده میدادم برنج میدادم 

یا میتونی ارزن رو آسیاب کنی بدی بهشون 

اولش یه کم سخته بعد که بزرگتر بشن خودشون دهنشونو باز میکنن میتونی همه چی بدی بهشون 

فقط به کلاغه گوشت میدادم به بقیه همون نون و برنج و... 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️