2777
2789
عنوان

حس خوشبختی ::::

192 بازدید | 12 پست

خوشبختى سراغ کسانى میرود که بلدند بخندند.
این زندگى نیست که زیباست. این ما هستیم که زندگى را زیبا یا زشت مى بینیم. دنبال رسیدن به یک خوشبختى بى نقص نباشید. از چیزهاى کوچک زندگى لذت ببرید. اگر آن ها را کنار هم بگذارید، مى توانید کل مسیر را با خوشحالى طى کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا موافقم منم مشکلات زیادی دارم تو زندگیم ولی انقدر خونسردم وبه خوشبختیم ایمان دارم ک هیچی باعث ...

چشمای خودته؟خیلی اشناس

قول میدم کنارت بمونم و به تک تک رویاهامون برسیم.تا ابدو یک روز کنارتم...ℳ...  
👌👌👌👌👌 سلام کاربر گرامی برگشتید؟؟

سلام..ممنون از حضور خوبتون🌹.. یه جورایی آره.... اینجا فعلا  همه جا تعطیله....همش توی خونه ایم.... متاسفانه خوزستان بیماری کرونا  خیلی ها رو مبتلا کرده.... تعداد بیماران افزایش زیادی داشته بخاطر همین همه ادارات و اصناف تعطیل شده

حس خوشبختی دو سالی میشه ندارم فقط تحمل میکنم که ب ی روزای خوب برسه

انشاالله بعد از هر سختی آسانی هست.... روزای خوب توی راهند...صبر  گاهی  کلید مشکلات  است

انشاالله بعد از هر سختی آسانی هست.... روزای خوب توی راهند...صبر  گاهی  کلید مشکلات  ا ...

ممنونم از دعاتون  همچنین شما هم 

اونقدر صبر کردم که دیگه اذیت شدم و بد باور نسبت به صبر

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
سلام..ممنون از حضور خوبتون🌹.. یه جورایی آره.... اینجا فعلا  همه جا تعطیله....همش توی خونه ایم. ...

عجب ، قدر عافیت ندونستیم چطور گرفتار شدین، ان شا... ختم بخیر بشه

در همه حال خوشحالم حتی اگه دنیا به کامم نباشه  یا درد بکشم.یکسال بزرگتر شدم  پس باید بیشتر بخندم