saeedsammm مدیر استارتر عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 222 عنوان بدون شرح...........♤ 213 بازدید | 10 پست گاهی نه آشنا درد را می فهمد،نه حتی صمیمی ترین دوست!گاهی باید تنها درد را فهمیدتنهایی خلوت کردتنهایی آرام شدوخدا میداندتنهایی چی می گذرد در دلت... مرا تا دل بوَد ، دلبر تو باشی.......! کاربر اقا هستم بی ادبی و توهین نمیکنم ، پس لطفا بی ادبی و توهین نکنید👌🙏 مرسی...! 1399/02/29 | 14:47 13 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saeedsammm مدیر استارتر عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 222 مرا تا دل بوَد ، دلبر تو باشی.......! کاربر اقا هستم بی ادبی و توهین نمیکنم ، پس لطفا بی ادبی و توهین نکنید👌🙏 مرسی...!
saeedsammm مدیر استارتر عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 222 داداش حتی شده برا عشقت صداتو رو مادرت نبر بالا 👆👌👌 مرا تا دل بوَد ، دلبر تو باشی.......! کاربر اقا هستم بی ادبی و توهین نمیکنم ، پس لطفا بی ادبی و توهین نکنید👌🙏 مرسی...!
saeedsammm مدیر استارتر عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 222 حرف هایی هست که نمی شودگفتمن سال هاست هر کسی میپرسدخوبی فقط سرم را تکان میدهمو این ناگفتنی ترین حرف من است مرا تا دل بوَد ، دلبر تو باشی.......! کاربر اقا هستم بی ادبی و توهین نمیکنم ، پس لطفا بی ادبی و توهین نکنید👌🙏 مرسی...!