2777
2789

من سرگیجه داشتم فقط.قبل موعدم فهمیدم باردارم.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

قطع پری...حالت تهوع...سینه درد و تکرر ادرار...سن بارداری بیشتر شدنی اینا بیشتر میشه و ویار هم میکنی...

میشه با دلای مهربونتون برا مادر شدنم دعا کنید🥰  عالی بودن را برای خودمان همیشه تکرار کنیمتا عالی شویم. ما به هر‌ چه فکر می کنیم ،هرچه می گوییم و هر چه به زبان می آوریمهمان می شویم. پس همواره با خودت تکرار کنهمه چیز عالی است...🌷به ذهن و ضمیر خود عالی بودن را القاء کنید.ذهن ما چیزی را می سازد که می گوییم.افکار ما می تواند یک بیابان خشک رابه گلستانی تبدیل کند.آدم های سالم دنیایی از افکار عالی دارند وذهن خود را خوشحال و سالم نگه می دارند.برای همین همیشه سلامت، شاد ،خونسرد و مهربان هستند💐

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حالت تهوع ازهفته چندم بارداری شروع میشه ؟؟؟

معمولا۶هفتگی شروع میشه ولی بدن هرکسی متفاوته...خیلیا هستن تو بارداری هیچ علایمی نداشتن جز قطع شدن پری

میشه با دلای مهربونتون برا مادر شدنم دعا کنید🥰  عالی بودن را برای خودمان همیشه تکرار کنیمتا عالی شویم. ما به هر‌ چه فکر می کنیم ،هرچه می گوییم و هر چه به زبان می آوریمهمان می شویم. پس همواره با خودت تکرار کنهمه چیز عالی است...🌷به ذهن و ضمیر خود عالی بودن را القاء کنید.ذهن ما چیزی را می سازد که می گوییم.افکار ما می تواند یک بیابان خشک رابه گلستانی تبدیل کند.آدم های سالم دنیایی از افکار عالی دارند وذهن خود را خوشحال و سالم نگه می دارند.برای همین همیشه سلامت، شاد ،خونسرد و مهربان هستند💐

من تازه باردار شدم و دو ماهم تموم شده تازه فهمیدم چون داروی کیست مصرف میکردم از پریود نشدنم شک نکردم..

علایم من از همون روز ایی که احتمالا جنین تشکیل شده بود درد خیلی شدید سینه داشتم و هم باد کرده بودن .. سرگیجه خیلی خیلی خفیف .. تهوع خیلی خفیف که فقط حسشو داشتم.. در ماه دوم هم از اواسطش تکرر ادرار شدید در حدی که اصلا نمیتونستم به دستشویی برسم 😊 

تازه چهار روزه که میدونم باردارم 

من ک ۲۱ سیکلم‌لک دیدم دو روز دوتابی بی چک زدم چن ثانیه ای مثبت شد خط دومی فقط یکم ازخط اولی کمرنگ بود یه هفته ب پریودم مونده بود.بعددون زیردلم دردمیگیرهوهرزگاهی اون خفیف درحالی ک موقع پریود سه وچهارروزمونده دردپریودم شروع میشداونم کمرم دردمیگرف سینه هام یه هفته ب پریودم بعداینک لک دیدن دردگرفتن یکم بیشترازدردپریودی بود.الانم دومین روز ازموعدمه هنوزپریودنشدم همیشه سرموعدپریود میشدم .درحال حاضرن میتونم برم ازمایش بدم ن بی بی چک دادم دوباره بزنم چون باشوهرم قهرم☺

خوب وقتی نفخ داشته باشم نه ولی موقع دیگه آره میتونم ولی خوب یه کم از شکمم تو نمیره

من تو دوران عقدم و میترسم حامله باشم اما درست پریود میشم تا الان بی بی چک هم میزدم منفی بود اما شکمم ورم داره و حس میکنم چیزی تو دلمه