2777
2789
عنوان

تغییر رشته

106 بازدید | 14 پست
  • سلام خانومای خوشگل لطفا با تجربیاتتون بهم کمک کنین 

من رشته معماری روزانه میخونم ولی بخاطر بازار کارش میخام تغییر رشته بدم رفتم کلاس ارایشگری ثبت نام کردن میگن که ۴ میلیون اموزش کاربردی مواد شیمیایی برای موی زنانه ارزششو داره اینقدر هزینه ؟ یا برم حسابداری شبانه بخونم که کارشناسیش ۸تا۱۱ میلیون در میاد 

کسی نیست راهنماییم کنه  

پولا رو حروم نکن☹🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم عمران میخونم میخوام کاردانیمو بگیرم بمونم پشت کنکور واسه پزشکی 😐🤦🏻‍♀️خیلی از رشته های مهندسی بدم میاد 

یا انصراف میدم یا میرم روانشناسی پیام نور و همزمان کنکور هم میدم. واسه پزشکی 

نمیدونم من هیچوقت تصميم درست نگرفتم یه بارم از مدرسه خاصی که با آزمون قبول شده بودم انصراف دادم. 🤦🏻‍♀️بعد از اون همه زدن تو سرم که چرا انصراف دادی😐

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            

معماریتو ول نکن. کلاس آرایشگری هم بستگی به علاقه ات داره. باید بری ببینی اصلا علاقه و استعدادشو داری یا نه. شاید دوجلسه رفتی اصلا خوشت نیومد. یا رفتی دیدی مثلا کار با مواد و رنگ خوشت نمیاد شینیون و کوتاهی مو دوست داری مثلا. یا از کاشت ناخن بیشتر خوشت اومد. در کنار تحصیلت پیگیرش باش. ول نکن درسو. 

یه خانم مستقل و قوی 
نرو پیام نور

چرااا؟ 

چیکار کنم پس 

آخه الان روزانه و دولتی میخونم از کنکور محرومم🤦🏻‍♀️حتما باید انصراف داد 

چرا میشه بنظرتون شغلی گیرم میاد؟😥  الان تو هر رشته مخصوصا معماری چون اشباع شده باید خیلی تاپ باشی  تا بتونی در امد داشته باشی یا جیب پر پول که بتونی شرکتی چیزی بزنی 

تلف کردن وقته پیام نور آخرش هیچی ب هیچیع

آره حق باشماست 

یا شاید همینو خوندم حداقل یه لیسانس گرفت باشم بعد برم واسه پزشکی بخونم