2777
2789
همیشه برام سواله لحظه ای که اقدام به خودکشی میکنین وقتی حس میکنید به مرگ نزدیک میشین پشیمون نمیشین ...

ن برعکس اون لحظع حس خیلی خوبی بود ولی تو کما ک بودم پشیمون شدم چون جسم خودمو ی گوشع مثل مردع ها میدیدم، کل زندگیم مثل ی فیلم رد شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چجور بودن

اونایی که حالت عادی مرده بودند مرگ براشون شیرین بود دوست نداشتن برگردن ولی اوناییکه خودکشی کرده بودند در حالت عذاب بودن و صدای ضجه شون میومد

این کاربری دست پونصد شونصد نفر است.  
ن برعکس اون لحظع حس خیلی خوبی بود ولی تو کما ک بودم پشیمون شدم چون جسم خودمو ی گوشع مثل مردع ها میدی ...

هروقت میشنوم کسی خودکشی کرده خیلی غصه میخورم 

همیشه میگم اون لحظه که داره جون میده ممکنه پشیمون شده ولی کسی نبوده نجاتش بده

اونایی که حالت عادی مرده بودند مرگ براشون شیرین بود دوست نداشتن برگردن ولی اوناییکه خودکشی کرده بودن ...

ولی برای من اصلا اینطوری نبود خدا خیلی خیلی مهربون تراز این حرفاس، من دقیق یادم نیس ولی انگار وارد ی جایی شدم ک خیلی سرسبز بود خیلی قشنگ بود ادمای زیادی اونجا بودن بهم خوش امد گفتن فقد یادمع یکیش بم گف هنوز زمانت نرسیدع، برمیگردی، زندگیم از بچگیم تا الان جلو چشام رد شد زمانی ک خوشحال بودم زمانی ک ناراحت بودم، بفهم فهموند زندگی قشنگی های خودشو دارع اونجا بود ک پشیمون بودم خیلی از کارم، بعد 3 هفتع هم از کما در اومدم تا ی سال گیج میزدم حافظم داغون شد جوری ک درس میخوندم صدبار باید مرور میکردم تا ی جملع برع تو ذهنم خدا زندگیمو بهم بخشید الانم حالم خیلی خوبع! 

هروقت میشنوم کسی خودکشی کرده خیلی غصه میخورم  همیشه میگم اون لحظه که داره جون میده ممکنه پشیمو ...

منم قبلا اینجوری فکر میکردم ولی من خیلی افسردع بودم جوری ک اصلا تنهام نمیذاشتن فقد لازم بود چند دقیقع تنها باشم ی کاری دس خودم میدادم

21 عزیزم

توروخدا فقط درس بخون به یجایی برسی از این زندگی فقط با درس خوندن نجات پیدا میکنی منم مثل توبودم فکر میکردم با ازدواج نجات پیدا میکنم ولی الان هزار بار پشیمونم چرا درس نخوندم

کاش میشد سرنوشت را از سر نوشت