2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جدی قرص چی خورده بود و چن تا

دوستم با کلت زده بود تو سر خودش😢😢😢

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎

[QUOTE=137376917]قرص چی خورده بودی[/QUOTE

نمیگم 

میخندی 😂😂

مگه میشه مامانی که رفته جلو مدرسه تا بچشو بیاره خونه،دست یکی از بچهای دیگه رو بگیره بجای بچه خودش؟بگه اون یکی خوشگلتره قویتره اونو ببرم بجای بچه خودم؟واسه مامانا هیشکی بچه خودشون نمیشه،اینطوری عاشق هم باشید😎
یا ابرفض

حرمت اسم و نگه دارین و درست بنویسین لطفا

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

یکی از اقوام همه جور قرصی خورد بعد رفت کما، بعدش زنده موند، یه روز باهام درد دل می‌کرد میگفت از وقتی خودکشی کردم مشکلاتم هزار برابر شده میگفت هرکی به خودش اجازه میده نصیحتم کنه همه هم صاف از خودکشی شروع میکنن و زور میزنن ایمان من رو تقویت کنن

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

واقعا خودکشی کردی؟    

همچین برنامه ریزی شده نبودااا،ولی اگه مادرشوهرم نبود دیگه خدا می‌دونه چ بلایی سرم میومد،

مگه میشه مامانی که رفته جلو مدرسه تا بچشو بیاره خونه،دست یکی از بچهای دیگه رو بگیره بجای بچه خودش؟بگه اون یکی خوشگلتره قویتره اونو ببرم بجای بچه خودم؟واسه مامانا هیشکی بچه خودشون نمیشه،اینطوری عاشق هم باشید😎
همچین برنامه ریزی شده نبودااا،ولی اگه مادرشوهرم نبود دیگه خدا می‌دونه چ بلایی سرم میومد،

خدا خیر بده مادر شوهرتو. حالا هی بقیه بگن مادر شوهربده  . به روت نمیاره که من نجاتت دادم و اینا

چرخ برهم زنم ار غیرمرادم گردد
خدا خیر بده مادر شوهرتو. حالا هی بقیه بگن مادر شوهربده    . به روت نمیاره که من نجاتت دادم ...

😂😂😂