2777
2789
عنوان

دوستش دارم چیکار کنم برگرده

157 بازدید | 11 پست

بچه ها من شخصی و دیوانه وار دوستش دارم ک باهم نیستیم میشه بگین چی کار کنم اینم بگم که اون میدونه من دوستش دارم اما گفته من بدرد ت نمیخورم و باهم نیستیم 

کسی دعایی چیزی داره که موثر باشه یا حالا هرچیزی دیگه ای دعاتون میکنم بخدا 

اره من خودم ب دعا اعتقاد نداشتم ولی ی نفر تعریف میکرد جواب گرف

وقتی یادم میوفته کیا تو زندگیم برام مهم بودن ، سرم میگیرم بالا تُف میکنم تو اسمون تا برگرده تو صورتم :/

چرا وقتی چیزی قسمت نیست به زور دعا و هرجور شده بهم برسین؟؟بخدا صلاح نیست اگه قشمتت باشه کل دنیا جمع شن نزارن بهم برسین بازم میرسین اگه نیست اصرار نکن برای داشتنتش زندگیتو خراب نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همه ی دعاهارو خوندم ...التماس کردم خدارو ، زجه زدم نشد ، نمیخوام ناامیدت کنم ولی  امیدی هم ک تهش پوچ باشه ، تباه شدنه ، نابودیه ،من انقدر انید داشتم ک یه روز برگرده همه ی احساساتمو یجا باختم ، حالا دیگه اعتقادمم سست شده...انشالله ک برگرده ، انشالله مشتاقانه برگرده ...تلاش،گریه های منو ، غمی ک تو قلبم داشتم رو خدا جواب نداد ، نگام نکرد

لابد واقعا به دردت نمیخوره ... خودشو میشناسه ... بیخیالش شو

هروقت خواستی کسی رو قضاوت کنی به این فکر کن که اون ادم به اندازه تو خوش شانس نبوده امکانات تورو نداشته ... امکانات شامل تمام چیز هایی میشه که توداری خانواده ،تربیت، سواد ،دوستان، تفکر و...
انشالله بر میگرده عزیزم

نه الان میدونم اون اقا یکی دیگه رو دوست داره،چند دفعه فال هم گرفتم ،همه گفتن برنمیگرده ، هر شب گریه و زاری ، الان ۷ماه دارم از بین‌میرم ...ولی هیچ امیدی ندارم و سرگردونم