2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرمن داره از نوجونی داشته هنوزم عمل نکرده دوتا هم بچه داریم

خداروشکر ..ما سه سال اقدامیم ولی بچه دار نشدیم دکتر گفته بیا عمل

خدایا شکرت🙏🙏🙏🙏🙏😘😘😘

شاید جای بدیه نمیدونم .دکتر شوهرمن گفته هروقت عود کرد و ملتهب یا بزرگ شد بیا عمل. فعلا تغییری نداشته

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
شاید جای بدیه نمیدونم .دکتر شوهرمن گفته هروقت عود کرد و ملتهب یا بزرگ شد بیا عمل. فعلا تغییری نداشته

نوعش فرق داره میترسم عملش سخت باشه

خدایا شکرت🙏🙏🙏🙏🙏😘😘😘

سلام دوستای گلم

به نیت مامان شدن، آیه 49 و 50 سوره شوری تا عقیما رو روز بیست و پنجم ماه رمضان بنویسین و اسم زن و شوهر هم زیرش بنویسید و با یه مقدار صدقه بذارین توی همون صفحه قرآن

ان شاءالله نینی که به دنیا اومد اون صدقه رو بدین

خیلی ها این کار و انجام دادن و تا ماه رمضان بعدی مامان شدن😍

ان شاءالله ستاره بچینین

مامان بشین

بوس بوس

التماس دعا

سلام💖 🤗 من اباالفضلیم...99/2/27💖رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ ۹۹/۵/۲۱💖خدا یا تو درست کن🐣تو درست کنی قشنگ تره1399/9/19💖               خدا یا شکرت 1400/2/10🌹💋⁦❤️خدا یا شکرت💋خدا یا شکرت💋 خدا یا شکرت 💋1400/12/1❤️💖💝❤️

سلام عزیزم ببخشید اینو میپرسم. بیضه شوهرتون درد میگیره؟ من شوهرم کیست بیضه سمت راست داره و در صورت لمس درد میگیره. شوهر شما هم اینجوریه؟

سلام عزیزم ببخشید اینو میپرسم. بیضه شوهرتون درد میگیره؟ من شوهرم کیست بیضه سمت راست داره و در صورت ل ...

سلام دوست عزیز چیکار کردید ما هم همین مشکل رو گرفتار شدیم خواهشا راهنمایی کنید