2777
2789
عنوان

شیر خشک

58 بازدید | 9 پست

خانما بچم ۱۸ روزشه شیر خشک داده بود بیمارستان وقتی بیهوش بودم اما تلخه و خوب نیست منتهی تا ظهر که برم شیر خک دیگه بگیرم داره بال بال میزنه سینمم سیرش نمیکنه موردی نداره از قبلی بدم ظهر عوضش کنم؟

تو در عین حال، آرامش و آشوبِ قلبمی♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم احتمالا ضد آلرژیه

اسمش چیه

منم تلخ میدادم

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
عزیزم احتمالا ضد آلرژیه اسمش چیه منم تلخ میدادم

مزش مثل ماهیه بچم سینم ول نمیکنه برم اسمش ببینم میتونم فعلا بدم چند ساعت دیگه یکی دیگه؟!

چیه مارکش؟ نباید تلخ باشه

یادم رفته اسمشو طبقه پایینه بچم گریه میکنه تا ولش کنم  تلخ که نه مزه اب اهن و ماهی ایناس میشه یبار دیگه بدمش تا ظهر و اینکه من درست نمیکردم براش بلد نیستم هر قاشق مخصوص خودش چقدر اب باید بریزم

خودت مایعجان بخور بزار شیرت بیاد زیلد سیر بشه...

من الان پسرم دوماهش تموم‌شده شیر خشک و شیر خودم‌میدادم..الان یک‌هفته است دیگه شیر خودم‌نمیخوره...

به گریه هاش توجه نکن..خودت چیزعای نقوی بخور ..شزر خورت بده..

اشتباه منو نکن.الان خیلی ناراحتم...من شیر خشک‌ببلاک یک‌میدم میخوره ...البته بیمارستان بهش این دادن دیگه عوض نکردم

خداوندا چنین کن‌سرانجام‌کار 
خودت مایعجان بخور بزار شیرت بیاد زیلد سیر بشه... من الان پسرم دوماهش تموم‌شده شیر خشک و شیر خودم‌می ...

به گریه هاش توجه نکنم که غش کرد چند روزه از گریه از گشنگی بزارم خدایی نکرده بمیره که اشتباه شمارو تکرار نکنم 

پنج ساعته داره بال بال میزنه بچه ۱۸ روزم بشینم دست رو دست بزارم تا شیرم قوی بشه 

به گریه هاش توجه نکنم که غش کرد چند روزه از گریه از گشنگی بزارم خدایی نکرده بمیره که اشتباه شمارو تک ...

بده شرخشک. حتما نذار گشنگی بکشه کلا شیرخشک مزه آهن میده تلخ نیست تا چهارهفته بعد باز شدن میشه داد بیمارستانم شیر بد نمیده .اگه شیرت خیلی کم نیست یه پیمانه تا دوتا بده

**اللهم عجل لولیک الفرج**