2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساده  از بالا تا پاین دوطرف والان  همیشه  شیک مد   

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

وای ی خاطره ازپرده بگم..دوستم ازدواج کرده بود پرده خونشو بد نصب کرده بودم مشکل داشت اومدن بازکردن بردن دوختش مشکل داشت..زنگ زده بود ب مرده بعد توحال خودش بود بدبخت میگف درک کنین زودتربیارین دیگه  خانواده شوهرم میگن  پردش مشکل داشته الانم ک بردین پرده ندارم میگن پردش کجاس من مرده بودم ازخنده 🤣🤣اون مرده ک فک کنم باتعریف کردن این جرخورده بود

وای ی خاطره ازپرده بگم..دوستم ازدواج کرده بود پرده خونشو بد نصب کرده بودم مشکل داشت اومدن بازکردن بر ...

وای  الان اینا رو گفتی من تازه  یاد خودم🙄🙄 افتادم  بی منطور  فک کنم   چیزایی گفتم   اقا  به خاطر یه پرده  زندگیم از هم نپاشه  دیر اماده کرده بودن شوهرمم عصبی بود  مرد زتگ زد اینو گفتم‌😖😖😖😖

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
اینم همینارومیگف تازه گفت من تازه عروس ازروز اول پردم مشکل داشته🤣🤣🤣

ای خدا واقعا  ادم نمیدونه  گاها  فک کن  من تازه با حرف تو  یادم اومد

این عالیه استاتر حالا میتونی بالاش  اونجوری نباشه   رو دیوار بزن  اونجوری  بزرگترم نشون میده  .. زیرش یه حریر