2777
2789
عنوان

تاحالا بچتونو گم کردین ؟من هنوز که یادم میادتپش قلب میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 63 پست

بچه ك بودم سه چار ساله

فك كنم ي بار گم شدم تو بازار تو مشهد

چون هنوز ك هنوزه يكي از كابوسامه،اينكه اشتباهي دنباله چادر ي خانومو ميگيرم باهاش راه ميرم وسطاي راه خانومه برميگرده ميبينم مامانم نيست هر چي دوروبرمو نگاه ميكنم مامانم نيست

برام تا به حال پیش نیومده، ولی استارتر اول که خودت باید حواست به بچه میبود، اما وقتی سپردیش به خاله ...

نه تقصیر منکه به یه ادم سربه هوا سپردمش بچمو

خدایا شکرت 😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گم نکردم ولی بدون اجازه با بچه های همسایه رفته بودن نمایشگاه نزدیکمون     تمام شهر رو گ ...

بیشتر از اینکه از گم شدن بترسم از پیدا شدن میترسم

چون وقتی پیدا میشم یجوری میزنننم ک صدا...بدم.

فان#  

حرم امام رضا رفته بودیم‌پسر ۱۸‌ماهم‌با شوهرم و داداشش رفت زیارت برگشتنی دیدم دارن‌میان نردیک من ک رسیدن دیدم‌پسرم‌نیست بهشون‌میگم‌بچمو‌کجا‌گذاشتین‌شوهرم‌میگه سپردم دست‌دا اشش🙄پسر بزرگم‌میگه دستش تو دستم بود که.از پیششون رفته بود متوجه نشده بودن همونجا افتادم من ولی پسرم برگشت تو حرم پیداش کرده بود اوردش

بیشتر از اینکه از گم شدن بترسم از پیدا شدن میترسم چون وقتی پیدا میشم یجوری میزنننم ک صدا...بدم. ف ...

واقعااااا😁😁😁🤣🤣

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو
نه تقصیر منکه به یه ادم سربه هوا سپردمش بچمو

خب به نظرم با اینکه قسمت اعظم اشتباه متوجه شماست ولی وقتی نمی خواسته یا نمی تونسته میشد بگه نه با خودت ببرش یا بده دستِ خواهرت! وقتی قبول کرده باید تمامِ مسئولیتش رو می پذیرفته

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

منم یبار کوچیک بودم، 8 سالم بود؛ تو حرم امام رضا مامانمو گم کرده بودم  برای دقایقی؛

مامانم بهم گفته بود میرم همین بغل مفاتیح رو بذارم سر جاش

رفتم پیش یه آقایی که چوب پر حرم دستشون بود اون بهم چند تا شکلات داد

ولی فورا پیدا شدم..مامانم اومد. چون کاپشنم زرد بود.

🌱دانشجوی مهندسی تکنولوژی گیاهپزشکی 🌱
2827
2791
2779
2792