2777
2789
عنوان

کیا بدون علاقه ازدواج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 53 پست
من اولهاش دعوا داشتم. ولی مسئله بیشتر همین خونه و خانواده اش و خودش و لباس پوشیدن و اینها بود. در کل ...

خب بازم خدا رو شکر ک مشکلت حل شده و زندگیتو ادامه دادی.واسه منم دعا کن لطفامنم واستون دعا میکنم

نه طلاق ک نمیگیرم.فقط پرسیدم آیا امیدی هس تو زندگی علاقه پیدا کنم و عادت کنم بهش.

خودت جوری میشه که دلت میسوزه چرا اون محبت میکنه من قدر نمیدونم. میدونی آدم باید خودش رو خر کنه. ببخشیدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بازم خدا رو شکر ک مشکلت حل شده و زندگیتو ادامه دادی.واسه منم دعا کن لطفامنم واستون دعا میکنم

انشاالله حل میشه عزیزم. تمرکز رو بزار روی چیزهایی که دوس داری بشه. راه طولانی باید بری. بگما شوهر من میدونست خوشم نمیاد ازش. 

انشاالله حل میشه عزیزم. تمرکز رو بزار روی چیزهایی که دوس داری بشه. راه طولانی باید بری. بگما شوهر من ...

نه من نزاشتم بفهمه .خیلی تو خودم میریزم و تحمل میکنم.یه جایی دعوتم میکنن دوس ندارم باشه.دوس دارم خودم تنها باشم

خودت جوری میشه که دلت میسوزه چرا اون محبت میکنه من قدر نمیدونم. میدونی آدم باید خودش رو خر کنه. ببخش ...

حرفتو قبول دارم.دقیقن این حرفو یکی دیگم بهم گف.اوایل خیلی اذیتش کردم همش دعوا همش بهانه همش بحث ولی یه روز نشستم خیلی گریه کردم و توبه کردم پیش خدا بخاطر رفتارم چون مادر نداره.از خدا خواستم اخلاقمو خوب کنع.خیلی نسبت به اوایل بهتر شدم.الان باهاش میرم بدون دعوا.

حرفتو قبول دارم.دقیقن این حرفو یکی دیگم بهم گف.اوایل خیلی اذیتش کردم همش دعوا همش بهانه همش بحث ولی ...

دقیقا همین. من مادرش اذیت کرد و حسادت. وگرنه شاید زودتر رابطمون خوب میشد

دقیقا همین. من مادرش اذیت کرد و حسادت. وگرنه شاید زودتر رابطمون خوب میشد

همین دخالت بزرگترها از هر چیزی بدتره.من خدارو شکر ک مادرشوهر ندارم.خواهرشوهر یکی و برادرشوهر یکی.جفتشون ازدواج کردن و کاری به کارم ندارن خدارو شکر

زیاد گرفتم.ولی بازم میگیرم عزیزم.

به سلامتی. میدونی چون مادر هم نداره الان تحت روزنه امیدش تویی. پس اگر قصد جدایی نداری. یه جوری زندگی رو شاد کن. برو مردهای دیگه روتو اینستا ببین. بعدا تو خیابون هم از اینهایی پیدا میشه زیاد زن بالاتر از مرد ولی زن میپرسه شوهر رو