دیگه همین حرفای مادرا واینکه بعدن علاقه بوجود میادو مهرش میفته تو دلت
اخلاقش چطوریه؟ حالا من با عشق ازدواج کردم ولی توی عقد بنا به دلایلی ازشوهرم متنفر شده بودم ولی بعد عروسی به اخلاقای خوبش فکر کردم پیش خدا دعا کردم مهرش به دلم بندازه قرآن و نماز خوندم از خدا کمک خواستم مهرش به دلم افتاد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اخلاقش چطوریه؟ حالا من با عشق ازدواج کردم ولی توی عقد بنا به دلایلی ازشوهرم متنفر شده بودم ولی ...
خیلی خوبه.شکاک و بد دل و خسیس نیس.مهربونه.سرش تو کارشه.خیلی هم دعا کردم خیییلی از خدا خواستم مهرشو بندازه ولی هشت ماهه هنوز همونجوریم.البته نسبت به اوایل بهتر شدماوایل فقط میگفتم طلاق
خیلی خوبه.شکاک و بد دل و خسیس نیس.مهربونه.سرش تو کارشه.خیلی هم دعا کردم خیییلی از خدا خواستم مهرشو ب ...
پس دیگه چی میخوای بخدا دیونه ای بخوای طلاق بگیری خیلیا آرزوی همچین شوهری رو دارن، برین سر خونه زندگیتون کم کم عشق به وجود میاد اطرافم زیاد دیدم خداروشکر کن شوهرت آدم خوبیه خدا قسمت خوبی بهت داد
مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...