2777
2789
عنوان

سوزش بینی

9275 بازدید | 14 پست

بچه ها حدود سه هفته ای میشه یه طرف بینیم داخلش میسوزه یه جور احساسی دارم انگار یخ انداختن کم هم میشه بعضی روزا ولی قطع نشده تا حالا همچین چیزی برام پیش نیومده بود میدونید از چیه و چیکار کنم خوب بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم شما بهتر شدی منم یماهه داخل بینی چپم و پشت بینیم خیلی میسوزه نمیدونم چیکار کنم و از چیه ح ...

شما بینتون خوب شد دلیلش چی بود؟ منم الان چندروزه بینی چپم میسوزه خیلی اذیتم

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تره کارم از گریه گذشته به آن می خندم..!
 عزیزم اره خوب شد از ریفلاکس بود زده بود پشت حلقم و بینیمو زخم کرده بود

یعنی ازمنم ممکنه ماله ریفلاکس باشه چندروزه هم گلوم هم بینیم میسوزه شما علایم دیگه ایم داشتین؟

یعنی ازمنم ممکنه ماله ریفلاکس باشه چندروزه هم گلوم هم بینیم میسوزه شما علایم دیگه ایم داشتین؟

شک نکن ریفلاکسه من   حتی ترش نمیکردم ولی دکتر گفت ریفلاکس داری  باید پیاز خام  ترشی و ادویه کم بخوری و هرروز امپرازول بعد دو هفته خوب شدم، سه ماه بود  زجر کشیدم انگار پشت گلوم و بینی چپم زخم بود میسوخت

شک نکن ریفلاکسه من   حتی ترش نمیکردم ولی دکتر گفت ریفلاکس داری  باید پیاز خام   ...

من همه علایم ریفلاکسو دارم از ترش کردن بگیر تا درد قفسه سینه بعضی اوقات بخاطر سوزش سردل نمیتونم غذا بخورم ولی میترسم یه وقت کرون نباشه آخه یه ماهم نمیشه گرفتم خیلی اذیت شدم شما وقتی نفس میکشیدین گلوتون میسوخت یا درحالت عادیم میسوخت؟ببخشیداینقدر سوال میکنم

فقطم سمت چپ گلو و بینیم بود

منم سمت چپ گلوم میسوزه فک کنم از ریفلاکس باشه یا خشکی هوا مرسی از اینکه وقت گذاشتین و جواب دادین انشالا همیشه سلامت باشین🌷😘