دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پیاز سرخ کن گلم ، رنگش ک یکم برگشت ، سیر توش سرخ کن ، نمک ، زردچوبه ، و در اخر نعنا خشک، بادمجان های سرخ کرده رو بریز توش ، ی فنجون اب بریز تا بپزه ، در اخر بکوب
اگه بادمجوناتو نصفشو جای سرخ کردن ، دودی کنی ، طعمش عالی میشه
تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚♀️
من برای خودمون که یه نوع غذای حاضری محسوب میشه رو اینجوری درست میکنم. بادمجون سرخ کرده با تقریبا یک لیوان اب میزارم رو شعله تا بپزه و بهش نعنا اضافه میکنه و بعد ربع تا نیم ساعت خاموش میکنم و کشک میزنم و میخوریم
من بادمجون رو سرخ میکنم. تو یه قابلمه جدا پیاز رو خلالی میکنم و میزارم سبک و طلایی بشه بعد سیر خرد شده رو اضتف میکنم اونم میزارم با پیاز خوب سرخ بشن بعد زردچوبه و نعنا خشک میریزم وقتی نعنارو خواستی بریزی قبلش شعله رو کم کن و بلافاصله کشکی از قبل آماده کردی رو بریز. بادمجون هارو خوب بکوب همراه نصف لیوان آب بریز تو قابلمه بزار خوب جا بیفته آخر نمک بزن اونم کم چون کشک نمک داره شور نشه
زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢
عزیزم پیاز و سیر خرد شده رو میزاری سرخ بشه ... وقتی سرخ شد دوتا گوجه بزرگ رو نگینی خرد میکنی و میریزی با زرد چوبه و فلفل سیاه و یه نوک قاشق نمک .. قشنگ تفت میدی تاجایی ک گوجه ها کمی نرم بشن ... بعدش بادمجونایی ک از قبل سرخ کردی رو اضافه میکنی ... تو یه ظرف جدا سه یا چهار قاشق کشک میریزی با کمی اب ... قشنگ بهم میزنی ک کشکش شل بشه بعد قاطی بادمجونا میکنی ... دوقاشق پر نعناخشک هم میریزی و یه هم میزنی و درش رو میزاری ..فقط حواست باشه ک نسوزه دیدی ابش کشیده شد میتونی بازم کمی اب اضافه کنی ....اخرش هم با گوشتکوب میکوبی و تمام
دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶