2777
2789
عنوان

شرح حال

139 بازدید | 14 پست

دوستان محترم میخام شرح حالی از زندگی خودم را به شما بگم..شاید طولانی هم بشه..به همین خاطر میخام‌بدونم‌ حوصلتون کشش داره ؟و‌آیا میلی به دونستنش دارید؟؟اگه‌ جواب مثبت هست اعلام کنید‌‌...در غیر این صورت نمیخام بیهوده وقت خودم‌و‌شما ها را تلف کنم..

سپاسگذارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شب دراز است و نیلای بیدار و البته بیکار😁 داستان هیجانی دوس 😅ترجیحا اکشن😎

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

شما تا سن شش سالگی بیشتر با خانوما هم صحبت و هم نشین بودی 

من‌یه‌سوال اصلا واسم هست..چرا تعدادی از خانوما احساس میکنن نی نی سایت مختص به خانوم ها هستش؟؟؟شما هم از همون‌دسته ای

من‌یه‌سوال اصلا واسم هست..چرا تعدادی از خانوما احساس میکنن نی نی سایت مختص به خانوم ها هستش؟؟؟شما هم ...

فقط تحلیل زندگی شما تا سن شش سالگی بود از تاپیکاتون ، قصد نداشتم بگم نی نی سایت فقط واسه خانوماس

خیلی جوش نزن ، قصه زندگی تو بگو 

و خدایی که به شدت کافیست...

فردا میگذارم‌ واستون...باور کنید اگه هیچ سودی نداشته باشه.واسه آینده و‌شناخت آدمها میتونه یکدرصد بهتون‌کمک‌کنه در زندگی متاهلی..اصلا هم شوخی نیست شرایطی که پشت سر گذاشتم..

آخه ماشالله هنوز‌هیچی‌‌ننوشتم‌من..اینقدر پیشگو داریم که هرکدوم مقدمه و‌متن اصلی را بنا به سلیقه خود ...

پیشگو نیستم فقط رفتار شما رو از نظر روانشناسی تحلیل کردم البته در قالب سوال که شما جبهه گرفتی

و خدایی که به شدت کافیست...