2777
2789
عنوان

درس اجباری!!

464 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها من علاقه ای به درس خوندن ندارم از طرفی هم یه جورایی انگار ناجوره دیپلمه باشی تو این دوره زمونه(به خدا اصلا قصدم توهین نیستا من خودم اعتقاد دارم تحصیلات برا همه شعور نمیاره)حالا من چه کنم با دانشگاه؟!؟ برم پیام نور؟!

تعداد رای : 24
نظرسنجی
پیام نور
10
41%
بیخیال درس
14
58%
هفت شهر عشق را عطار گشت \ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگر خودت میخوای دیپلم باشی و از فردا ازبچت انتظار پرفسور بودن داشته باشی درست نیست حداقل یه هنری یادبگیر که بتونه جای درسخوندنتو کاملا بگیره...الانم دوره زمونه داره برمیگرده همه سن کم ازدواج میکنن فکر میکنن چه افتخاری نصیبشون شده تو اینجوری نباش بالاخره یه تفاوتهایی از نظر اجتماعی بین کسی که درس خونده و نخونده هست هرچند شعور هم مهمه ولی معمولا کسی که بیشتر درسخونده و بیشتر تواجتماع بوده قدرت تصمیم گیریش بهتره 

لطفا افراد بی ادب و عقده ای و خشکِ مذهب ریپلی نکنن ! باتشکر کاربر تعلیق شده😒👍🏻

من خودم لیسانس دارم اونم از نوع مهندسِش ولی خانه دارم به نظر منم مدرک شعور نمیاره . اگه علاقه نداری نرو دانشگاه الکی وقت و پولت رو بده بره. به جاش برو کلاس زبان یا یه کار هنری و ادامه بده که تو اون زمینه ماهر بشی. بازم خودت میدونی

خدایا به همه آرامش و سلامتی بده
اگر خودت میخوای دیپلم باشی و از فردا ازبچت انتظار پرفسور بودن داشته باشی درست نیست حداقل یه هنری یاد ...

یعنی ممکنه فردا بچم از میزان تحصیلاتم شرمنده بشه؟😢

اگه آرایشگری دوست داری خب همونو برو یاد بگیر و مدرک بگیر برا چی ۴ سال بری دانشگاه وقتی بدت میاد

خانوادمم با آرایشگری مشکل ندارن‌ولی میگن یه مدرک داشته باش

یعنی ممکنه فردا بچم از میزان تحصیلاتم شرمنده بشه؟😢

صددرصد

چون وقتی شما به درس بی میل باشی بچت هم بی میله بعد تو دنیایی که همه بقول بعضی کاربرا مدرک گرا هستن یا کلی پول میدن یه مدرک بخرن اونوقت شما بگی دیپلم هستی؟ناراحت نشیا ولی چنددهه قبل ما دیپلم خیلی کلاس داشت الانم جهت خالی نبودن عریضه بیشتریا دارن

لطفا افراد بی ادب و عقده ای و خشکِ مذهب ریپلی نکنن ! باتشکر کاربر تعلیق شده😒👍🏻

[QUOTE=137315826]صددرصد چون وقتی شما به درس بی میل باشی بچت هم بی میله بعد تو دنیایی که همه بقول بعضی کاربرا مدرک گر ...[/QU 

مرسی از راهنماییتون

چرا؟؟؟!    

چون 95 درصد کلاسا خودآموزه .استادا تدریس نمیکنن .هزینه شو ب نسبت اون سالا ک من  میخوندم خیلی بالا بردن.هیچیش شبیه دانشگاه نیست .هر جا هم ک بگی اونجا درس میخونی ی جوری نگات میکنن انگار دانشگاهه آزاده و مدرکت هیچ حساب میشه .بنظر من پول و وقتتو برای علاقه ت خرج کن حیف تو نیست