2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمارشو حذف کردم...

پس نیست دیگه. ولی ایمو رو حذف کنی کلا بهتره. عین میدون مین می مونه میمون😬

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
ببخشید اگه دارم گیر میدم ولی شما مطمئنی؟

یه جوری پرسیدی خودمم به شک افتادم😟

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
ممکنه اسمشو یه چیز دیگه سیو کرده باشه؟که شما متوجه نشده باشی

من غیرشماره بابامو رلم کسیوسیوندارم....پروفش دخترونس😬😬😬

میشه واسه زودتر رسیدن ب حاجتم ی صلوات بفرسین❤
وای آخه خیلی واسم مهمه میترسم...واقعا ایمو اپ بدیه...از تو اینترنتم چیزی دستگیرم نشد

دل بد نکن. من فکر نمی کنم رفته باشه. بالاخره اگه رفته باشه یه زنگی پیامی چیزی میزنه دیگه. هیچی نمیشه

دل بد نکن. من فکر نمی کنم رفته باشه. بالاخره اگه رفته باشه یه زنگی پیامی چیزی میزنه دیگه. هیچی نمیشه

من از ترس اسمم تغییر دادم آخه اصلا منو نمیشناسه با دخترش دعوامون شد 

من از ترس اسمم تغییر دادم آخه اصلا منو نمیشناسه با دخترش دعوامون شد 

پس هیچی نمیشه

وای مرسی...میگم هم اسممو هم پروفایلمو عوض کردم هم شمارشو پاک کردم هم کلا ایمو رو حذف کردم

کلا آثار جرمو پاک کردی😁