2777
2789
عنوان

ازپوشک گرفتن

80 بازدید | 17 پست

من امروز پوشک پسرمو باز کردم اصلا جیششو نمیگه میریزه تو شلوارش عادیه تا چندوقت اینجوریه اینجوری خونم نجس میشه که

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یهویی باز نکن که. مثلا دو سه روز خواستی پوشکشو عوض کنی ببر دسشویی آب بگیر اونجاش بگو جیش . جیش.

بعدش پوشک شورتی بخر اندازه یه هفته اش همش ببر دسشویی . بعدش پوشک روزشو دربیار بعد شب رو. با شورت آموزش

یهویی باز نکن که. مثلا دو سه روز خواستی پوشکشو عوض کنی ببر دسشویی آب بگیر اونجاش بگو جیش . جیش. بعد ...

من میبرم دخترمو همه کار می‌کنه الا جیش، آب بازی و .... میگم جیش کن مامان ، نیمه میشینه میگه شششششش ولی اصلا اصلااااااا تا حالا توی حموم و دستشویی جیشش نیومده😓

چند وقتشه؟ چند وقته داری یادش میدی؟

۲۲ ماهشه، از هجده ماهگی سعی میکنم سه روز میکنم میبینم اذیت میشه ، دوهفته ول میکنم دوباره ، اصلا جیش نمیگه ، می‌خوام پوشکش کنم میگه نبند هوا بخوره🤣بعد میام میبینم مثلا یه ربع بعد خودشو خیس کرده ، نیم ساعت بعد میبرمش حموم ، میگم جیش کن ،اب سرد ،اب گرم ، هرچی میریزم و هرکاری میکنم فقط بازی می‌کنه تا یه ربع خسته میشم میارمش بیرون پوشک میکنم

دخترم بیست و یک ماهشه میبرمش میکنه تا یاد بگیره فرشا کثیف شد دوروز دادم قالیشویی تا حالا اصلا بدون پ ...

اولین باره میبرم تو دستشویی میشینه جیش میکنه ولی میارم پایین باز نمیگه شلوارشو خیس میکنه

۲۲ ماهشه، از هجده ماهگی سعی میکنم سه روز میکنم میبینم اذیت میشه ، دوهفته ول میکنم دوباره ، اصلا جیش ...

نا پسرمن زورمیزنه جیش میکنه میایم پایین باز جیش میکنه از بعدازظهر 4بار شلوار عوض کردم 

اولین باره میبرم تو دستشویی میشینه جیش میکنه ولی میارم پایین باز نمیگه شلوارشو خیس میکنه

عزیزم یکباره نمیشه که روزانه دوساعت بازش بزار وقتی رفت دسشویی کارشو کرد بهش یه جایزه بده به مرور عادت میکنه وقتی شلوارشو خیس کرد اصلا دعواش نکن میترسه با داستان عروسک مورد علاقشو ببر دستشویی بگو ببین جیش میکنه 

یهویی باز نکن که. مثلا دو سه روز خواستی پوشکشو عوض کنی ببر دسشویی آب بگیر اونجاش بگو جیش . جیش. بعد ...

الان یکماهه اینکارو میکردم الان میبرم زور میزنه جیش میکنه باز میاد پایین یادشرمیره

2790
2778
2791
2779
2792