2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه چیزا هرچی‌میگی‌تو‌خونه..باز کار خودشونا میکنن.انگار ن‌انگار مرد این خونه ایم

برای رسیدن به آرامش فقط باید روشتونو عوض کنید چیزی که میگین ممکنه ناراحت کننده باشه اما فقط باتغییرشیوه رفتاری میشه درستش کرد 

هیچوقت کسی روقضاوت نکنید سرنوشت انقدردنبالتون میکنه تاتوی یه کوچه بن بست شماروتوی همون شرایط قرار بده
بعد از 32سال سن..واسه اولین بار معنای واقعی خستگی ذهن و روح را دارم با تمام وجودم‌و استخونام احساس م ...

استارتر این تاپیک ک الان لینکش رو میزارم اقا هستن مشکلتون رو درمیون بزارید امیدوارم ک حل بشه اگر اینجا حل نشد....

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4301905/متفرقه

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️
بعد از 32سال سن..واسه اولین بار معنای واقعی خستگی ذهن و روح را دارم با تمام وجودم‌و استخونام احساس م ...

خوبه که تا حالا حس نکردی

ما یه عمره خسته ایم

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
احساس میکنم به یه خواب طولانی مدت احتیاج دارم...دلم‌میخاد مثلا دوسال تمام‌فقط بگیرم‌بخوابم..هیچ‌کسی ...

خییییییلی خییییلی ببخشید مگه خرسی! دو سال

از روال زندگی ات خسته شدی

چند روز با خانومت برو سفر

یا از هم دور شین ، مثلا برین خونه پدر و مادرتون

بعد دلتون هوای زندگی عادی رو میکنه

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
یه چیزا هرچی‌میگی‌تو‌خونه..باز کار خودشونا میکنن.انگار ن‌انگار مرد این خونه ایم

برای انجام هر کاری بهتره با هم مشورت کنین و بهترین تصمیم رو بگیرین اینکه همیشه حرف یک نفر باشه خیلی خوشایند نیست

وقتی به یه نفر که حالش بدتر از خودمه دلداری و امید به فردایی سبز میدم یاد این شعر میوفتم: "خود خزانیم و دم از شوق بهاران میزنیم" ای بابا..