2777
2789
اخه محرم اونم خواهر تعجبه...اینا گه به خواهر حسادت نیکنن فکر کنم رقیب عشقی بیاد سکترو زدن😃خدایی خوا ...

آخه قرار نیست همه مثل هم باشن آدم ها متفاوتن. منظورم اون بعد محرم و نامحرمش نیست اصلا. حس مالکیته. من خودم اصل خواهر شوهر ندارم و تا حالا تجربه نکردم و نمی دونم‌ اما اینو میدونم که گاهی حس مالکیت حساسیت و حسادت میاره، گفتم تو نوشته های قبلیم درصدش تو آدم های مختلف متفاوته. واسه بعضی ها انقد ناجیزه که اصلا دیده نمیشه. 

شما اگه شعورت وهمچنین به قول خودت ظرفیت شنیدن نظرات مخلف خودتو داشتی،بازم تاکیید میکنم طبق گفته ی خو ...

توهین رو میدونی کیا میکنن!؟

اونایی که عزت نفس شون پایینه و حرفی برای گفتن ندارن‌. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از توهین کردنت معلومه ار خانواده ی خیلی low level هستی یعنی سطح پایین. دیگه جوابت رو نمیدم و خودم و ...

خانمhigh levelخوب چشماتو باز کن وببین کی اول توهین کرده😂😂😂😂😂تو مثل اینکه حالت خوب نیس😂نوشته های خودتو نقض میکنی،من هیچوقت اول به کسی توهین نمیکنم ،پس معلومه ،تو از چه خانواده ای هستی که توهین کردی

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
توهین رو میدونی کیا میکنن!؟ اونایی که عزت نفس شون پایینه و حرفی برای گفتن ندارن‌.  

خب خداروشکر دلیل توهین کردنات مشخص شد،چون اگه چشاتو باز کرده بودی،میدیدی اونیکه اول توهین کرده تو بودیhigh level

اول میای میگی،نگو خارجیا خوبن،بعد هی میای واسه من کلمات انگلیسی بکار میبری ومیگی من خارج رفتم،😂😂بعد اول خودت توهین میکنی،بعد میای میگی،اونیکه توهین میکنه ،اعتماد به نفس نداره😂😂😂من با توکه حرفای ۲۴ساعت پیش خودتم یادت نمیمونه حرفی ندارم،high level

بای

یه روانپزشک برو عزیزم. حالا اصلا خوب نیست😄

روانپزشکو کسی میره که حرفاش یادشش نمیمونه،البته که من حتی این اختلاالارو با اسم میشناسم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز