2777
2789

وا خانوما چرا اینجورینن مگه دوست دخترسهـ..خب محرمشخ خواهرشه.....مامان منم نیگه زنداییم به شماها حسادت میکرد داییتون دوستون داش این حسادتا واقعا مسخرس..باز دختر خالش بود یه جی ..خواهرشه دیگه حسودااا😄😄😄😄رقیب عشقی باشع چیکار میکنین

😐فک کنم یه زن ایرانی فقط میتونه این تفکرو داشته باشه

الان شما خودتو ایرانی نمیدونی، من خودم خارج از کشور زندگی کردم حرفت خیلی بی ربط بود. حسادت تو ساختار وجودی همه زن ها وجود داره. حالا میخوای خودت گول بزنی و خوب و خارجی نشون بدی اون یه داستان دیگه س. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرشوهر من۹سالشه اگه بدونین چیا کشیدم از دستش تک دختره انگار حووشم🤦😂

خیلی سخت میشه چون فکر کنم ته تغاریم بوده لوس شده اینطوری شده من 13 سالم بود داداشم ازدواج کرد خیلیم دوسم داشت کادو تولد و اینجور چیزا بعد ازدواج تعطیل شد فقط وقتایی که دعوت میکردیم کادو میدادولی من حسودی نکردم چون اون زنش بود من خواهرش نه زنداداشم به من 

و خداوند خیلی به ما نشان داد که میشود : )🌱

اووووف خواهراش میپرستنش!

هفته پیش واسش روبالشتی و چندتا چیز دیگه فرستاده بود با پست باهاش یه نامه هم فرستاده بود😐

اننننقد قربون صدقه‌ش رفته بود.

یه جاشم نوشته بود من پیش مرگت بشم برادر دانشمندم😂😂منم بهش ازون روز راه میرم میگم ترورت نکنن دانشمند😂😂

کلا خیلی با محبتن دیگه منم راستش حسودیم میشه.

وا خانوما چرا اینجورینن مگه دوست دخترسهـ..خب محرمشخ خواهرشه.....مامان منم نیگه زنداییم به شماها حساد ...

ببین واقعیته و غیر قابل انکار آدم وقتی یکیو دوست داره توجهش به کس دیگه ای حسادت رو برانگیخته میکنه حالا درصدش تو افراد مختلف متفاوته من شاید ۵ درصد حساس بشم‌. یکی ۵۰ درصد و یکی ۹۰ درصد. 

خیلی سخت میشه چون فکر کنم ته تغاریم بوده لوس شده اینطوری شده من 13 سالم بود داداشم ازدواج کرد خیلیم ...

آره بچه کوچیکه اونم اختلافشون زیاده منم سعی میکنم خواهرونه باهاش رفتار کنم دقیقا شوهرمم هرچی دستش برسه میخریده براش ولی الانم میخره منم کادو میخرم.ولی بعضی وقتا میاد میشینه بغلش یا میخوابه پیشمون 😂نسبت به اولا خیلی خوب شده بچه س دیگه باید باهاش کنار بیایم

شهر از بالا زیباست و آدمها از دور جذاب،لطفا فاصله ی مناسب رو رعایت کنین تا جذاب بمونین🙏
الان شما خودتو ایرانی نمیدونی، من خودم خارج از کشور زندگی کردم حرفت خیلی بی ربط بود. حسادت تو ساختار ...

اتفاقا من  ایرانیم وایرانم زندگی میکنم ،واصلا اونارم خوب جلوه ندادم،حسادت بعضی جاها هم خوب هستش،ولی نه توی رابطه با خواهر وبرادر،ادم خوب نیس به رابطه یه خواهر وبرادر تا وقتی که ضرری براش نداشته باشه ،حسودی کنه والکی اعصاب خودشو خورد کنه،شما که اینقد باکلاسی ،وتازه چن سالم خارج از کشور زندگی کردین وکلیم با فرهنگین باید توانایی درک این موضوع رو حداقل داشته باشین😊

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
آره بچه کوچیکه اونم اختلافشون زیاده منم سعی میکنم خواهرونه باهاش رفتار کنم دقیقا شوهرمم هرچی دستش بر ...

اره منو داداشم شده بود باهم میخوابیدیم بعد اخر شب که میرفت واس ماشین گاز یا بنزین بزنه منم میبرد بعدش خوراکی واینا میگرفت ولی الان تعطیل شده اون کارا منم درکش میکنم مشکلات خودش رو داره اونم واس خودش و دوتا بچه نمیشه توقع داشت 

منم خیلی دوست دارم خواهر شوهرم کوچیک باشه چون از بزرگا باید ترسید ولی تو بعضی مواقع کوچیکا هم بد اتیش میندازن مجردم این ارزومه

اتفاقا من  ایرانیم وایرانم زندگی میکنم ،واصلا اونارم خوب جلوه ندادم،حسادت بعضی جاها هم خوب هستش ...

باز حرف بی ربط زدی من چرا باید توانایی درک نظر تو رو داشته باشم. هر کسی نظرش متفاوته تو باید ظرفیت شنیدن نظری مخالف نظر خودتو داشته باشی. من اگه به حرفت واکنش نشون دادم چون ایرانی و خارجی رو از هم جدا کردی و من گفتم حسادت تو وجود همه زن هاست حالا کم و زیاد داره، ربطی به ایرانی و خارجی و خاورمیانه و اروپا و ... نداره

اره منو داداشم شده بود باهم میخوابیدیم بعد اخر شب که میرفت واس ماشین گاز یا بنزین بزنه منم میبرد بعد ...

دقیقا😂😂شاید بگیرمش برا داداشم😂

شهر از بالا زیباست و آدمها از دور جذاب،لطفا فاصله ی مناسب رو رعایت کنین تا جذاب بمونین🙏
دقیقا😂😂شاید بگیرمش برا داداشم😂

خواهر شوهر بزرگه دیگه نه ؟ اره این کارو بکن فقط مواظب باش گیس وگیس کشی را نیوفته تو خانوادتون  

باز حرف بی ربط زدی من چرا باید توانایی درک نظر تو رو داشته باشم. هر کسی نظرش متفاوته تو باید ظرفیت ش ...

شما اگه شعورت وهمچنین به قول خودت ظرفیت شنیدن نظرات مخلف خودتو داشتی،بازم تاکیید میکنم طبق گفته ی خودت که الان نوشتی،به نظرات دیگران نمیگفتی بی ربط

پس معلومه خودتم حرفای خودتو قبول نداری،😂😂😂چه برسه بخوای اینجا بگی کی چی بگه یانه

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
ببین واقعیته و غیر قابل انکار آدم وقتی یکیو دوست داره توجهش به کس دیگه ای حسادت رو برانگیخته میکنه ح ...

اخه محرم اونم خواهر تعجبه...اینا گه به خواهر حسادت نیکنن فکر کنم رقیب عشقی بیاد سکترو زدن😃خدایی خواهر حسادت نداره

شما اگه شعورت وهمچنین به قول خودت ظرفیت شنیدن نظرات مخلف خودتو داشتی،بازم تاکیید میکنم طبق گفته ی خو ...

از توهین کردنت معلومه ار خانواده ی خیلی low level هستی یعنی سطح پایین. دیگه جوابت رو نمیدم و خودم و در سطح تو پایین نمیارم.‌

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز