2777
2789
عنوان

کیک نازنینم☹

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 36 پست
اره کرده بودم فقط داغ داغ برگردوندمش چند ضربه ته قالب زدم این شد دوبین آماده کرده بودم عکس بگیرم بی ...

داغ خاستی از قالب جدا کنی واسه همین میزاشتی  سرد بشه خودش کامل جدا میشد امان از هیجان 🤣🤣🤣

معرفتت گیر منفعتت!!!!!!!!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره کرده بودم فقط داغ داغ برگردوندمش چند ضربه ته قالب زدم این شد دوبین آماده کرده بودم عکس بگیرم بی ...

همون دیگه وگرنه کامل چرب و آرد پاشی کنی و بذاری کامل خنک بشه خیلی راحت در میاد من زیاد درست میکنم 

دستور پخت کیکتو بده مال من چرا پف نمیکنه😂😂😂😂

۳ تا تخم مرغ و وانیل رو ده مین با همزن دور تند زدم

یه لیوان شیر و یه لیوان شکر و یه لیوان روغن رو قاطیش کردم دو دیقه زدم بع ۲/۵لیوان آرد و دوقاشق چ خ بکینگ پودر سه بار الک کردم و بقیه ماجرا😁

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

نه همون موقع که از فر در میارم تو ظرفی برش میگردونم راحت جدا میشه

جنس قالبت از مال منه؟پس چرا واسه من اینجوری شد

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

میزاری خنک بشه بعد جدا میکنی؟

من خییییییلی کم کیک میپزم ولی داغ هم برگردوندم جدا شد ،من بعد یادم باشه بذارم سرد شه..ناراحت نشو گلم شدی تجربه برا خودت و سایرین😂😂😘

منم تو توستر میپزم و قالب کیک یه دونه دارم اونم عین همینه ک تو عکس شماس😅🙆

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
من خییییییلی کم کیک میپزم ولی داغ هم برگردوندم جدا شد ،من بعد یادم باشه بذارم سرد شه..ناراحت نشو گلم ...

منم تو توستر پختم

باشد آیندگان از تاپیک من عبرت بگیرن

اگه جدا کردن سختته کف قالب کاغذ روغنی بنداز راحت میشی

اخه قالبم طرح داره نمیشه که