2777
2789
عنوان

ی ادم ....با کاراش

67 بازدید | 18 پست

ی ادم عوضی ک جنس مخالف هم هست با کاراش اعصاب و زندگی برام نذاشته گورش از زندگی من گم نمیکنه  گوشیم و وایفای خونمون هک کرده هرکاری میکنم باز وصصل گوشیم میشه دوستاشم وصل کرده

توی تاپیک سوالای جدی نمکدون بازی در نیار # بی نمک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پلیس فتا 😎

تا پلیس فتای رشت رفتم نخواستن کاری کنن بخودشون زحمت ندادن گفتن برو سایت پلیس فتا شکایتت ثبت کن

واقعا؟؟؟؟

اشناس؟؟؟

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

واقعا؟؟؟؟ اشناس؟؟؟

کاربریش میشناختم فقط الان رفیقاش و بقیه رو وصل گوشیم میکنه با بک اپ گرفتن از گوشیم هرکاری میکنم پاک نمیشه باز ی هشدار میادک بقیه دستگاه ها وصل بشن

چجوری تونسته اینکارو کنه ارتباط داشتی باهش؟

سلام علیکی با این عقده ای نداشتم از روی عقده ای بازیش اینکارو کرد انقدر اعصابم خورد کرد الان نشستم کلی گریه کردم خدا از این کثافت اشغال نگذره

کاربریش میشناختم فقط الان رفیقاش و بقیه رو وصل گوشیم میکنه با بک اپ گرفتن از گوشیم هرکاری میکن ...

وقتی وای فای رو هک کرده پس باید نزدیک باشه

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

سلام علیکی با این عقده ای نداشتم از روی عقده ای بازیش اینکارو کرد انقدر اعصابم خورد کرد الان نشستم ک ...

ببین تو اینستا یه یاروهایی هستن که مثلا مینویسن امنیت پیج با فلانه ایدی شو میذارن به چند تا از اونا دایرکت بده شاید راهنماییت کردن 

به خانولدت گفتی؟؟

واسه همینه که میگن عکسای خصوصی تو گوشیاتون نداشته باشین