daryaniil مدیر استارتر عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 471 عنوان ی ادم ....با کاراش 67 بازدید | 18 پست ی ادم عوضی ک جنس مخالف هم هست با کاراش اعصاب و زندگی برام نذاشته گورش از زندگی من گم نمیکنه گوشیم و وایفای خونمون هک کرده هرکاری میکنم باز وصصل گوشیم میشه دوستاشم وصل کرده توی تاپیک سوالای جدی نمکدون بازی در نیار # بی نمک 1399/02/28 | 21:48 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
daryaniil مدیر استارتر عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 471 اطلاعات خانوادمم از گوشیم برداشته توی تاپیک سوالای جدی نمکدون بازی در نیار # بی نمک
anaabel2 عضویت: 1398/08/22 تعداد پست: 9775 😳😰 💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
daryaniil مدیر استارتر عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 471 پلیس فتا 😎 تا پلیس فتای رشت رفتم نخواستن کاری کنن بخودشون زحمت ندادن گفتن برو سایت پلیس فتا شکایتت ثبت کن توی تاپیک سوالای جدی نمکدون بازی در نیار # بی نمک
roziw عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 3347 واقعا؟؟؟؟اشناس؟؟؟ پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید. خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی
daryaniil مدیر استارتر عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 471 واقعا؟؟؟؟ اشناس؟؟؟ کاربریش میشناختم فقط الان رفیقاش و بقیه رو وصل گوشیم میکنه با بک اپ گرفتن از گوشیم هرکاری میکنم پاک نمیشه باز ی هشدار میادک بقیه دستگاه ها وصل بشن توی تاپیک سوالای جدی نمکدون بازی در نیار # بی نمک
daryaniil مدیر استارتر عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 471 چجوری تونسته اینکارو کنه ارتباط داشتی باهش؟ سلام علیکی با این عقده ای نداشتم از روی عقده ای بازیش اینکارو کرد انقدر اعصابم خورد کرد الان نشستم کلی گریه کردم خدا از این کثافت اشغال نگذره توی تاپیک سوالای جدی نمکدون بازی در نیار # بی نمک
roziw عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 3347 کاربریش میشناختم فقط الان رفیقاش و بقیه رو وصل گوشیم میکنه با بک اپ گرفتن از گوشیم هرکاری میکن ... وقتی وای فای رو هک کرده پس باید نزدیک باشه پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید. خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی
daryaniil مدیر استارتر عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 471 آفرین چه هکریه چ افرینی ایدا؟کسی با ابروی ادم و خانوادش بازی کنه و بین این اون پخش کنه افرین داره؟ توی تاپیک سوالای جدی نمکدون بازی در نیار # بی نمک
daryaniil مدیر استارتر عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 471 همشون واگذار میکنم بخدا تقاص تک تک گریه های منو میدن توی تاپیک سوالای جدی نمکدون بازی در نیار # بی نمک
hanitanha عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 3617 سلام علیکی با این عقده ای نداشتم از روی عقده ای بازیش اینکارو کرد انقدر اعصابم خورد کرد الان نشستم ک ... ببین تو اینستا یه یاروهایی هستن که مثلا مینویسن امنیت پیج با فلانه ایدی شو میذارن به چند تا از اونا دایرکت بده شاید راهنماییت کردن
roziw عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 3347 به خانولدت گفتی؟؟واسه همینه که میگن عکسای خصوصی تو گوشیاتون نداشته باشین پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید. خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی