2821
2789

Ivf

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودم یه دونه دختر دارم

ولی اگه میخوای حتما دوقلو یه پسر و یه دختر ای وی اف میشه انجام داد

در ضمن بارداری دوقلو خیلی سخت و سنگین هست دکترا توصیه نمیکنن

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
چرا هست.  

عزیزم من خودم آی‌وی‌اف کردم. برام ۳ تا جنین انتقال دادن یکیش موند.

۱۰۰٪ نیست که ۲ تا انتقال بدن ۲ قلو بشه...

جنسیتش هم ۱۰۰٪ نیست که حتماً از هر دو‌ جنس جنین تشکیل بشه براشون. ممکنه همه‌ جنینهاشون دختر باشن یا همه پسر باشن.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
عزیزم من خودم آی‌وی‌اف کردم. برام ۳ تا جنین انتقال دادن یکیش موند.  ۱۰۰٪ نیست که ۲ تا انتقال ب ...

خب خداروشکر که یکیش موفق بود . برا منم دعا کن من فقط دو جنین یه پسر یه دختر فریز دارم.مرددم هر دو رو باهم انتقال بدم یا یکی یکی .؟شما تجربه یی داری؟

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝
خب خداروشکر که یکیش موفق بود . برا منم دعا کن من فقط دو جنین یه پسر یه دختر فریز دارم.مرددم هر دو رو ...

عزیزم من همه مدلی انتقال دادم. یکی یکی، ۲ تا با هم، ۳ تا باهم...

انشاالله شما هم هرجور صلاحتون هست انجام بدین و نتیجه بگیرین.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
2824
2823
2791
2779
2792