2777
2789
عنوان

فیک

| مشاهده متن کامل بحث + 1794 بازدید | 102 پست
اینجا ی سری هستن ک باهم دوست شدیم ک پیج اینستای منم دارن  حالا شما ک دوس داری فکر کنی من خالی ...

عشقم تو ک واقعی ترین کاربر نی نی سایتی😍😃😜

❤وَ تُ پناهی در هر پیشامد بد...✨❤                          ❤ ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ  ❤                                  ❤ میشه برا موفقیتم دعا کنید❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سه چهار بار دیدم از این چیزا

چه معنی داره عکس فیک میزارن ...🤔🤔که چی ؟

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
از حسادت چی گیرتون میاد؟، 😂😂😂😂😂خوشگلم ک تو 18 سالگی شوهر کردم الانم 20 سالمه هرکی ام قبول نداره ...

ادرس پیج تو بده

میشه برای برآورده شدن حاجت ی صلوات بفرستی😞 حاجت م سرنوشت زندگیمه 🌴دلت شاد😘
منم 19،کاملا هم عادیه م، این حرفا مال عقده ای هاست خواهر جان اصولا

آره واقعاااااا،،،،،شیش مترم زبون دارن فیک های لامصب خوشکل جذاب لعنتی های جذاب😂😂

کاربری جدیدم هست بهم تبریک بگین عروسای گلم پسرای گلم    
خب ب این دوستمونم پیجتو بده...

این پیج منه 

حالا ی سری اینجا درگیرن ب من ربطی نداره😐🤦🏼‍♀️

کاشت ناخن سبکِ روسی😌❤زیبا و عَسَلی مَسَلی NAIL BY MARAl💅 حافظ سوره قل هوالله احد،   سوم راهنمايي که بودم. يه معلم داشتيم که مي گفت هر انساني صورتش شبيهِ یِ حیوونِ  حالا بنظرتون شما شبيهِ چه حيوني هستيد؟! هر کي براي خودش يه چيزي در مياورد. يه دوست داشتم اسمش سميّه بود. کپِ پنگوئن بود. هميشه هم مثلِ پنگوئن راه مي رفت. اما بلند شد با افتخار گفت: « من سگِ پا کوتاه هستم.» مام چيزي نگفتيم دلش بکشنه. چه اشکال داره؟ سگ نجيبِ خوبِ. بذار باشه.يادمِ اون موقع بيشتريا آهو بودن. يعني به هر کي که مي رسيد چند بار پلک مي زد مي گفت من شبيهِ آهو هستم. حالا شبيهِ هر چي بودن اِلا آهو… يکيشون که کُپِ بوزينه بود. يعني با بوزينه مثل گوجه اي مي موندن که از وسط له شده باشن ها اما باز رو يه پا واستاد گفت من آهو هستم.خلاصه به ما که رسيد ما راس و حسيني صاف واستاديم گفتيم به ما مي گن شتر. نمي دونم چرا کلِ کلاس ترکيد.چه کنم خو؟ اين داييمون از بچگي واس خاطرِ لبامون به ما مي گفت شتر. لب شتري، لب شتري از دهنش نمي افتاد اینکه خوبه بعضی وقتام میگفت مارال شبیه شتره معلممونم که تا اون موقع هم خودش و حفظ کرده بود پکيد از خنده 
عشقم تو ک واقعی ترین کاربر نی نی سایتی😍😃😜

قربون تو برم عسلی مسلی😍❣

کاشت ناخن سبکِ روسی😌❤زیبا و عَسَلی مَسَلی NAIL BY MARAl💅 حافظ سوره قل هوالله احد،   سوم راهنمايي که بودم. يه معلم داشتيم که مي گفت هر انساني صورتش شبيهِ یِ حیوونِ  حالا بنظرتون شما شبيهِ چه حيوني هستيد؟! هر کي براي خودش يه چيزي در مياورد. يه دوست داشتم اسمش سميّه بود. کپِ پنگوئن بود. هميشه هم مثلِ پنگوئن راه مي رفت. اما بلند شد با افتخار گفت: « من سگِ پا کوتاه هستم.» مام چيزي نگفتيم دلش بکشنه. چه اشکال داره؟ سگ نجيبِ خوبِ. بذار باشه.يادمِ اون موقع بيشتريا آهو بودن. يعني به هر کي که مي رسيد چند بار پلک مي زد مي گفت من شبيهِ آهو هستم. حالا شبيهِ هر چي بودن اِلا آهو… يکيشون که کُپِ بوزينه بود. يعني با بوزينه مثل گوجه اي مي موندن که از وسط له شده باشن ها اما باز رو يه پا واستاد گفت من آهو هستم.خلاصه به ما که رسيد ما راس و حسيني صاف واستاديم گفتيم به ما مي گن شتر. نمي دونم چرا کلِ کلاس ترکيد.چه کنم خو؟ اين داييمون از بچگي واس خاطرِ لبامون به ما مي گفت شتر. لب شتري، لب شتري از دهنش نمي افتاد اینکه خوبه بعضی وقتام میگفت مارال شبیه شتره معلممونم که تا اون موقع هم خودش و حفظ کرده بود پکيد از خنده 
میخوان پستونک جایزه بدن به خوشکل ترین کاربر سال😂

😅😅😅😅😅😅😅

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
عزیزم تو نی نی سایت همه قد بلند کمتر 170نداریم همه هم لاکچری زندگی لاکچری همه هم خوشکل ماهم ک قبول د ...

بنام خدا یک عدد قد 163 هسدم 🤣

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃
چرا ب عقده ی یسریا جواب میدی عزیزم؟  بذار تا ماتحتشون بسوزه والا خوشگله عسلی مسلی😅😍

من آدم دروغگویی نیستم واقعا عقده اینچیزارو ندارم چون سرکار نمیرم حوصلم سر میره همش سایتم 

عسلی مسلیه من آخه آدم حرصش میگیره دیگه😂🤦🏼‍♀️😍❣

من آدم دروغگویی نیستم واقعا عقده اینچیزارو ندارم چون سرکار نمیرم حوصلم سر میره همش سایتم  عسلی ...

چه خوجلی شما ..جذاب جونم😍