2777
2789
عنوان

فیک

| مشاهده متن کامل بحث + 1794 بازدید | 102 پست
اونجوری حال میکنه  ضرری برا کسي نداره

ضرری برا ما نداره

ولی اینکه فک میکنه ما گاگولیم زور داره😒

خدایی که به پرندگان مسیر را نشان می دهد،انسان را در نیمه راه رها نمی‌کند.‌‌...                                                                      من تورو دوست دارم ولی میدونم تو خیلی خیلی خیلی بیشتر دوستم داری مهربونم🤍                                                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از حسادت چی گیرتون میاد؟، 😂😂😂😂😂خوشگلم ک تو 18 سالگی شوهر کردم الانم 20 سالمه هرکی ام قبول نداره ...

هنر کردی پس هرچی زودتر ازدواج.کنی درصد خوشکلیت بالاتره من 16ازدواج کردم،،،،عزیزم از متن کنترش معلوم بود 

کاربری جدیدم هست بهم تبریک بگین عروسای گلم پسرای گلم    
هنر کردی پس هرچی زودتر ازدواج.کنی درصد خوشکلیت بالاتره من 16ازدواج کردم،،،،عزیزم از متن کنترش معلوم ...

هنر ک کردم شکی توش نیس نگران حسودامم😜❤️

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
اون مانتو نیست بارونیه :| شما فکر کن من فیکم😂🤦🏼‍♀️

خیلی بهت دقت نکردم 

مهمم نیستی بخوام راجبت خیلی فکر کنم

فقط اسی گفت خواستم ببینم تو رو میگ یا یه خالی بنده دیگ

👑والا الان خوشگل زیادشده قدیما دوسه نفربیشتر نبودیم😎😌      به لطف خدا و شهید ابراهیم هادی   من عروس سال 1400 هستم😍👑❤
از حسادت چی گیرتون میاد؟، 😂😂😂😂😂خوشگلم ک تو 18 سالگی شوهر کردم الانم 20 سالمه هرکی ام قبول نداره ...

عجب دلیل منطقی🙄🙄🙄🙄

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐