2777
2789

الان میان میگن اون پرستار داره اگه من پرستار داشتم 14 تا میاوردم   

یه عده هم میان میگن اصلا ننگ نیست   

فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه اونا ستاره‌هاشون با چند شکم زاییدن ستاره و سوپر مدل هستن، بازیگرای ایرانی تو ۴۰ و چند سالگی شوهر میکنن و بچه میارن که نترکن

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤

دقیقا یعنی خودش مایه ننگه که متولد شده؟البته من که باور نمی کنم.شایع ست 😁

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش

کی گفته اقا من خودم اگه ازدواج کنم یکی از مهمترین دلایلش بچست

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
لابد از اونایی هستی که یکی دوست نداره بچه بیاره از نظرت ننگه، واسه همین اینطوری فکر میکنی

نه اتفاقا   

من کاری به عقیده و زندگی بقیه ندارم ولی خیلیا خودشون علنن میگن ننگه    یکی همین جا گفت بچه دومم رو باردارم روم نمیشه به کسی بگم چون تو خانوادمون کسی دوتا نداشته همه تک فرزندن و اینا  حالا زشته بفهمن من دو تا میخواستم  

اگه این احساس ننگ نیست پس چیه   

فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم  
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز