golehasrat مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 2733 عنوان اون که رفته... 71 بازدید | 5 پست «اون كه رفته ديگه هيچوقت نمیاد.»خلاصهی نتیجهی تمام دادگاهههای اختلاس مالی ایران. در این فکرم من و دانم که هرگز مرا یارای رفتن زین قفس نیست اگر هم مرد زندانبان بخواهد دگر از بهر پروازم نفس نیست 1399/02/28 | 17:22 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
golehasrat مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 2733 خب کی چی🥴 کاری که ازدستمون برنمیاد حداقل با این طنزای تلخ یادمون نره چ بلاهایی دارن سرمون میارن🥴 در این فکرم من و دانم که هرگز مرا یارای رفتن زین قفس نیست اگر هم مرد زندانبان بخواهد دگر از بهر پروازم نفس نیست
asaltaheri عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 191 کاری که ازدستمون برنمیاد حداقل با این طنزای تلخ یادمون نره چ بلاهایی دارن سرمون میارن🥴 هیی چی بگم وقت کاری از دستمون برنمیاد
golehasrat مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 2733 از نظر مسؤلین همه چیزایی که گرون شده حبابه و قیمت واقعیش نیساونی که حبابه شرف شماست بخدا در این فکرم من و دانم که هرگز مرا یارای رفتن زین قفس نیست اگر هم مرد زندانبان بخواهد دگر از بهر پروازم نفس نیست
golehasrat مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 2733 هیی چی بگم وقت کاری از دستمون برنمیاد 😓☹️🥺 در این فکرم من و دانم که هرگز مرا یارای رفتن زین قفس نیست اگر هم مرد زندانبان بخواهد دگر از بهر پروازم نفس نیست