ناجیه۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/08 تعداد پست: 1441 عنوان خواهرم... 178 بازدید | 8 پست خواهرم متولد اسفند۸۰ امسال کنکوریخیلی خونده ولی از عید تا همین الان شل کن سفت کن راه انداخته راهی بلدین سر عقل بیارمشرشته انسانی و ما همه میگیم اگه میخای شاغل باشی و دنبال کار نکردی برو دانشگاه فرهنگیانیعنی قبول میشه؟خیلی نگرانشم یه صلوات برا حاجت دلم مهمونم کنید 1399/02/28 | 17:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جودیآبوتشاد عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 3310 امضات عالیه حوصله پاسخ به چرندیاتتو ندارم با اون دل خجسته ات ، اما تو خوشحال باش که عقده ات رو خالی کردی ، خوشحالم که خوشحالی 😊😉
ناجیه۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/08 تعداد پست: 1441 امضات عالیه تشکر دوستم دعام کن دعای شفا و سلامتی کامل یه صلوات برا حاجت دلم مهمونم کنید
delara76 عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 3947 اولا که انشالله قبوله...و اینکه این ۳ ماه خیلی خیلی مهمه.من فقط به خاطر همینننن ۳ ماه پارسال قبول نشدم. تو رو خدا بگین ۳ ماه بخون و برای خودت یه عمر ارامش بخر تا حسرت نکشی.فقط ۳ ماه مونده Hakuna matata! طراحی لباس میکنمو نقاشی میکشم😋😊
جودیآبوتشاد عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 3310 تشکر دوستم دعام کن دعای شفا و سلامتی کامل انشالا به حق شهید این ماه عزیز کامل شفا پیدا کنی حوصله پاسخ به چرندیاتتو ندارم با اون دل خجسته ات ، اما تو خوشحال باش که عقده ات رو خالی کردی ، خوشحالم که خوشحالی 😊😉
جودیآبوتشاد عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 3310 خیلیییییییی با اراده ای جالبه همه اتفاقات خوب زندگیت بعد از اون اتفاق بد بوده حوصله پاسخ به چرندیاتتو ندارم با اون دل خجسته ات ، اما تو خوشحال باش که عقده ات رو خالی کردی ، خوشحالم که خوشحالی 😊😉
ناجیه۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/08 تعداد پست: 1441 اولا که انشالله قبوله... و اینکه این ۳ ماه خیلی خیلی مهمه. من فقط به خاطر همینننن ۳ ماه پارسال قبو ... دختری نیست ک بگم اهل چیزی شده ولی کلا الان انگار از نظر روحی خسته شده کم اورده دیگه نمیدونم چه کنم براش یه صلوات برا حاجت دلم مهمونم کنید
delara76 عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 3947 دختری نیست ک بگم اهل چیزی شده ولی کلا الان انگار از نظر روحی خسته شده کم اورده دیگه نمیدونم چه کنم ب ... اره من کاملا میفهمم چطوری شده. خودمم پارسال همینطور شدم. ولی اتفاق خاصی نیفتاده بود. خیلی خسته بودم فقط.فقط حواستون باشه هر چی بیشتر از درس دور باشه سخت تر میتونه برگرده بهش Hakuna matata! طراحی لباس میکنمو نقاشی میکشم😋😊
ناجیه۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/08 تعداد پست: 1441 خیلیییییییی با اراده ای جالبه همه اتفاقات خوب زندگیت بعد از اون اتفاق بد بوده اره خب یه جورایی میشه گف بیماری برا من پله پرواز ب سمت عشق محبت و زندگی پر از ارامش شد یه صلوات برا حاجت دلم مهمونم کنید