2777
2789
عنوان

زیبایی پوست

106 بازدید | 7 پست

خانوما ماسک خونگی واسه شفاف  کردن پوست چی استفاده میکنید ؟؟؟

دیدید بعضی ها چقد پوستشون شفاف و صافه منم دلم میخواد پوستم اینجوری بشه 😣😣البته پوستم بد نیس ولی میخوام خیلی قشنگ بشه اگه چیزی سراغ دارید بهم بگید 

عزیزم برنج میزاری میپزه تا حدی که له شه ...بعد از صافی رد میکنی ...تفاله برنج با دوقاشق شیر ولرم و یک قاشق عسل مخلوط میکنی ....به پوستت میزنی تا نیم ساعت ...پوستت آینه میشه عالیه

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پوست من عالیه 😊امتحان کن

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

خواهرم سفیده تخم مرغ میزنه..پوستش ماشالله عالی ...

خودمم نزدیک یه سالی میشه که سرکه سیب با گلاب قاطی  کردم میزنم...هرکی میبینه میگه پوستت خوب شده

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤