2777
2789
عنوان

بندناف ووزن جنین 36هفته

74 بازدید | 10 پست

سلام خانوما امروزرفتم سونوبیوفیزکال نوارقلب نینی یکم بنظرم بدبود 😢بندناف یدوردورگردنش پیچیده بودوزن نینیم 2870 بود...توی نوارقلب سه بارضربانش رفت خیلی بالادوبارم رف زیر100😢کسی مث من بوده؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نگران نباش نهایتا اگه خطری باشه زودتر زایمان میکنی و هیچ اتفاقی نمیفته منم تو ۳۶ هفته بخاطر توقف رشد ختم بارداریم و دادن و دخترم با وزن ۲۶۸۰ دنیا اومد و خدا رو شکر مشکلی هم نداشت.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

در مورد بند ناف دور گردن من یه فیلم سزارین دیدم تو سایت دکتر هدیه ثقفی بند ناف سه دور دور گردن بچه پیچیده بود. ول شما مراقب باش حرکت سریع و ناگهانی نداشته باش

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست
عزیزم نگران نباش نهایتا اگه خطری باشه زودتر زایمان میکنی و هیچ اتفاقی نمیفته منم تو ۳۶ هفته بخاطر تو ...

خداروشکرعزیزم من امپول تشکیل ریه هم زدم دیگه هرچی خدابخاد

خداروشکرعزیزم من امپول تشکیل ریه هم زدم دیگه هرچی خدابخاد

انشاءلله صحیح و سالم میاد بغلت اصلا نگران نباش دیگه بچه کامله هیچ خطری براش نداره اگرم قرار باشه زودتر دنیا بیاد😍🤗

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍