2777
2789
عنوان

خیلی اذیتم میکنه

96 بازدید | 14 پست

مامانم و میگم

تا میگم:میخوام برم فلان کلاس،میگه:بیخودی پولت و حروم نکن

میشینم گوشه خونه

میگه:یه جا اسمت و بنویس.حوصلت سر نره یا برو بیرون

وقتی خوشحالم و میخندم

چپ چپ نگام میکنه و میگه:

نخند

میگم از فلان موضوع خوشحال شدم

حرصش میگیره و حالش بد میشه

میگم:میخاگ خونه مجردی بگیرم

عصبانی میشه

میگه:تو که هرکاری دلت میخادمیکنی

منم گفتم:خوشم نمیاد آدم ببینم

گفت:باید ازدواج کنی

من که سنی ندارم

هرروز با اعصاب و روانم بازی میکنه

یه مدت جوابش و ندادم ولی بازهم به کارهاش ادامه میده

تو خونه ۳ متر زبون داره و بداخلاقه

ولی برای مردم مهربون میشه و ساکته

اینم بگم که تودوران دختریش پدرش روحیش ضعیف بوده و اعتماد به نفس مامانم و گرفته

اینم سر من خالی میکنه

منم باید اینجا بسوزم و بسازم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند سالتونه؟

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 
چند سالتونه؟

۲۰

از بچگی داره اذیتم میکنه

بهم میگه:از بچگیت لوس و بداخلاق بودی

از بچگیم اعتماد به نفسم و گرفته و درونم

پر از اضطرابه

قاشق داغ گذاشت رو دستم

تو حموم زندانیم کرد

مقایسم میکردو.....

چ کتابی؟ زندگی کردن با کسی که هرروز آزارت میده مثل زندگی کردن وسط جهنمه

شما از زندگی گل و بلبل بقیه خبر داری؟!

مامانت چن سالشه؟مسلما تغییر ایشون سخت تره تا تغییر خودت!

کتاب نیمه تاریک وجود.شفای زندگی.محدودیت صفر.باید فکرتو باز کنی!خودت میگی مامانت تو زندگی خانوادگیش اعتماد بنفسشو ازش گرفتن!درکش کن یه کم.اونم جوونی داشته.ارزو داشته که نتونسته شایذ بهش برسه و زندگی رویاییشو بسازه

من همین یه دونه ام!
شما از زندگی گل و بلبل بقیه خبر داری؟! مامانت چن سالشه؟مسلما تغییر ایشون سخت تره تا تغییر خودت! کت ...

یه سوالی دارم

چرا من باید درکش کنم؟

چرا اون نباید درکم کنه؟

یه سوالی دارم چرا من باید درکش کنم؟ چرا اون نباید درکم کنه؟

چون اون مثه شما فکرش شاید باز نباشه.چون ممکنه مثه شما انعطاف نداشته باشه.شاید قبول نکنه که خودشم ممکنه مقصر باشه.اما شما میتونی خودتو راحت تر تغییر بدی.نمیگم کار مامانت درسته ها!نه.ولی میگم ادم نمیتونه بقیه رو تا خودشون نخوان عوض کنه!

من همین یه دونه ام!
چون اون مثه شما فکرش شاید باز نباشه.چون ممکنه مثه شما انعطاف نداشته باشه.شاید قبول نکنه که خودشم ممک ...

تقصیر من چیه که اعتماد به نفسش و گرفتن و من باید تاوان بدم؟!

تقصیر من چیه که اعتماد به نفسش و گرفتن و من باید تاوان بدم؟!

نه تقصیر شما نیس.تقصیر ایشونم نیس.شما حتما برو مشاوره!تا وقتی نتونی کسیو درک کنی کسیم پیدا نمیشه که درکت کنه!اونوقت به مشکل میخوریا!من هم سنم بیشتره هم تجربه اینجوری داشتم!

من همین یه دونه ام!
تعریف کنین چیکار کردین؟

مامانم مشکل اعصاب داشت.خیلی وحشتناک.خیلی کارا میکرد که تو فکرت نمیگنجه.دوسم ندارم بگم.از اینو اون شنیدم که چقد تو خونه باباش ، مامانش ازارش میداده!بااینکه بچه اول بوده و عزیزکرده باباش!بعد بابام و خانوادش چقد ازارش دادداخیلی سختی کشید.نشستم فک کردم مامانم که حالش اینجور بود.من یا باید اونو مقصر بدونم و لجبازی کنم که اون بفهمه اشتباهشو یا درکش کنم و یه کاری واسه خودم کنم.کمترین کارم این بود که بدل نگیرم.مقابله به مثل نکنم.بهش توهین نکنم و...خواهرم عکس من رفتار کرد.تو همه چی مقصر مامانمو میدونست.به خودش اجازه میداد بهش توهین کنه.باهاش بدترین دعواهارو میکرد و...

الان من هم مامانم ازم راضیه.هم دعاش پشتمه.هم دوس داریم همو.رفتار مامانم بامن بهتراز خواهرای دیگم بود و هست.ببین گاهی وقتا نمیتونی شرایط رو عوض کنی اما نگاهتو میتونه وسعت بدی.من میخواستم از ایران برم.بابام داشت کارامو میکرد.مامانم نذاشت!خیلی ناراحت بودم اما هیچوقت بهش بی احترامی نکردم.

فک میکنی مامانت دوس نداره همیشه خوب باشین باهم؟دوس نداره زندگیش یه جور دیگه میبود؟اما نشد!نمیتونی گذشته رو تغییر بدی 

من همین یه دونه ام!