2777
2789

واس  منم قیمت رو ۷ و ۳۰۰ زده‌ .

سایت‌ دقیق و به روزی هم هست

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچها فقط اونی ک ب خاطر پدر شوهر طلاهاشو فروخت 😂😐

وای آره بیچاره چقدر ساده بود من خیلی دلم براش سوخت دلمم نیومد بهش بگم 😥😥😁😁

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
میگم تو بازار شما 7300پیدا نمیکنی 7450الی بیشتر 

چی بگم والا باید از اقوام خودمون بپرسم‌‌ دقیقش‌ رو طلا فروشی‌ دارن ‌ به اینا‌ نمیشه‌ اعتماد‌ کرد‌ . 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
چرا ؟ طلا گرون بشه قبل اینکه بزنه به مسکن می تونی ..

نمیشه عزیزم .خونه ام خیلی گرون شده . خونه ای که پارسال چهارصد بود الان حداقل دویست سیصد  تومن رفته روش . 😣😣😣. حالا من یه طلایی دارم بعنوان پس انداز میگم جهنم خونه ندارم لااقل طلامو دارم اما اون بیچاره ای که میخاد ازدواج کنه . اون که هیچی نداره اما خونه میخاد . اون چیکار کنه . واقعا چه اوضاعیه. بخدا له شدیم . من آخه تا کی جوونم که بتونم اثاث کشی کنم . آخرش خونه میخام 😭😭 خونه گرون بشه اجاره گرون میشه 😭😭😭 خدایاااا

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
وای آره بیچاره چقدر ساده بود من خیلی دلم براش سوخت دلمم نیومد بهش بگم 😥😥😁😁

خب پدر شوهرش میخواد پول بده ؟ چه ساده باید می‌گفت اندازه وزنی که میفروشن طلا میخری برام 

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
 خب پدر شوهرش میخواد پول بده ؟ چه ساده باید می‌گفت اندازه وزنی که میفروشن طلا میخری برام 

نه گفته بود بعدا برات میخرم حالا چجوری نمیدونم، اینم میگفت مهم نیست نخرید هم عیبی نداره😐😐😐

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
نه گفته بود بعدا برات میخرم حالا چجوری نمیدونم، اینم میگفت مهم نیست نخرید هم عیبی نداره😐😐😐

آهان . خب اشکال نداره . حتما مطمعن هست به پدرشوهرش . منم تو شرایطش باشم برای پدرشوهرم یا پدرم میفروشم اما بعداً به اندازه وزنی که فروختم طلا می‌خوام . دیگه اینجور که ضرر نیس .   یعنی پدر شوهرش نمیخره ؟. فکر نکنم . حتما مرد خوبی بوده که براش طلا فروخته .