2777
2789

واس  منم قیمت رو ۷ و ۳۰۰ زده‌ .

سایت‌ دقیق و به روزی هم هست

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچها فقط اونی ک ب خاطر پدر شوهر طلاهاشو فروخت 😂😐

وای آره بیچاره چقدر ساده بود من خیلی دلم براش سوخت دلمم نیومد بهش بگم 😥😥😁😁

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
میگم تو بازار شما 7300پیدا نمیکنی 7450الی بیشتر 

چی بگم والا باید از اقوام خودمون بپرسم‌‌ دقیقش‌ رو طلا فروشی‌ دارن ‌ به اینا‌ نمیشه‌ اعتماد‌ کرد‌ . 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
چرا ؟ طلا گرون بشه قبل اینکه بزنه به مسکن می تونی ..

نمیشه عزیزم .خونه ام خیلی گرون شده . خونه ای که پارسال چهارصد بود الان حداقل دویست سیصد  تومن رفته روش . 😣😣😣. حالا من یه طلایی دارم بعنوان پس انداز میگم جهنم خونه ندارم لااقل طلامو دارم اما اون بیچاره ای که میخاد ازدواج کنه . اون که هیچی نداره اما خونه میخاد . اون چیکار کنه . واقعا چه اوضاعیه. بخدا له شدیم . من آخه تا کی جوونم که بتونم اثاث کشی کنم . آخرش خونه میخام 😭😭 خونه گرون بشه اجاره گرون میشه 😭😭😭 خدایاااا

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
وای آره بیچاره چقدر ساده بود من خیلی دلم براش سوخت دلمم نیومد بهش بگم 😥😥😁😁

خب پدر شوهرش میخواد پول بده ؟ چه ساده باید می‌گفت اندازه وزنی که میفروشن طلا میخری برام 

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
 خب پدر شوهرش میخواد پول بده ؟ چه ساده باید می‌گفت اندازه وزنی که میفروشن طلا میخری برام 

نه گفته بود بعدا برات میخرم حالا چجوری نمیدونم، اینم میگفت مهم نیست نخرید هم عیبی نداره😐😐😐

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
نه گفته بود بعدا برات میخرم حالا چجوری نمیدونم، اینم میگفت مهم نیست نخرید هم عیبی نداره😐😐😐

آهان . خب اشکال نداره . حتما مطمعن هست به پدرشوهرش . منم تو شرایطش باشم برای پدرشوهرم یا پدرم میفروشم اما بعداً به اندازه وزنی که فروختم طلا می‌خوام . دیگه اینجور که ضرر نیس .   یعنی پدر شوهرش نمیخره ؟. فکر نکنم . حتما مرد خوبی بوده که براش طلا فروخته .