2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 41 پست
اره تیره تر از قبل 

احتمالش بیشتر جنسیت پسر باشه

تاریخ9\9\99 شوهرم دیگه عصبانی نمیشه وباهام خیلی مهربوون واروم حرف میزنه😍😍😍😍ماهمه ی بدهی هامونودادیم مشکل مالی اصلا نداریم😍😍کنارشوهرم وبچه هام بهترین روزهارو میگذرونیم😍😍😍پدرومادرم وخواهربرادرم کنارهم شادوهروز بهترازدیروز😍😍😍😍😍زمینی که میخواستیم روخریدییییم😍😍زندگیمون بهترازدیروز😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررت بخاطر همه نعمت هات شکرررررر🙏🙏🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون اولش مهمه اگه اولش خوابالو خسته باشی همش احتمالا دختره

من هیچ علامتی ندارم کلا

کاش تا آخر اینطوری بمونم خخخ

که داند به جز ذات پروردگار* که فردا چه بازی کند روزگار..... به امید اقامه نماز جمعه در قدس😊
کاش سالم باشه پسر دختر مهم نیس

بله مهم سلامتی هستش..انشالله سالم وسلامت باشن تمام تو دلی ها❤

تاریخ9\9\99 شوهرم دیگه عصبانی نمیشه وباهام خیلی مهربوون واروم حرف میزنه😍😍😍😍ماهمه ی بدهی هامونودادیم مشکل مالی اصلا نداریم😍😍کنارشوهرم وبچه هام بهترین روزهارو میگذرونیم😍😍😍پدرومادرم وخواهربرادرم کنارهم شادوهروز بهترازدیروز😍😍😍😍😍زمینی که میخواستیم روخریدییییم😍😍زندگیمون بهترازدیروز😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررت بخاطر همه نعمت هات شکرررررر🙏🙏🙏🙏🙏
هنوز انومالی نرفتم 😩😩😩 اخر این هفته میرم

انشالله ک سالم باشه...دوس داشتی جنسیتشو بهم بگو😃😍

شکمم هم زیاد بزرگ نشده کسی ببینه متوجه نمیشه باردارم

واای خوشبحالت مال من از اول فروردین بزرگ شده الان انگار پنج ماهه هستم

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍