2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 41 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فقط بگو نوک سینه هات قهوه ای تیره شده؟؟؟یا قهوه ای روشن؟

مال من قهوه ای تیره شده ...قبلا خیلی روشن بود

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

روشن باشه چیه

اول بگو😃😝

تاریخ9\9\99 شوهرم دیگه عصبانی نمیشه وباهام خیلی مهربوون واروم حرف میزنه😍😍😍😍ماهمه ی بدهی هامونودادیم مشکل مالی اصلا نداریم😍😍کنارشوهرم وبچه هام بهترین روزهارو میگذرونیم😍😍😍پدرومادرم وخواهربرادرم کنارهم شادوهروز بهترازدیروز😍😍😍😍😍زمینی که میخواستیم روخریدییییم😍😍زندگیمون بهترازدیروز😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررت بخاطر همه نعمت هات شکرررررر🙏🙏🙏🙏🙏
مال من قهوهای متوسط 

قهوه ای متوسط نداریم خواهر😄😄نوک سینت از قبل تیره ترشده؟؟

تاریخ9\9\99 شوهرم دیگه عصبانی نمیشه وباهام خیلی مهربوون واروم حرف میزنه😍😍😍😍ماهمه ی بدهی هامونودادیم مشکل مالی اصلا نداریم😍😍کنارشوهرم وبچه هام بهترین روزهارو میگذرونیم😍😍😍پدرومادرم وخواهربرادرم کنارهم شادوهروز بهترازدیروز😍😍😍😍😍زمینی که میخواستیم روخریدییییم😍😍زندگیمون بهترازدیروز😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررت بخاطر همه نعمت هات شکرررررر🙏🙏🙏🙏🙏

[QUOTE=137230332]قهوه ای روشن[/QUOTE

احتمالش بیشتره نینیت دخترباشه...

اگه خسته باشی همش خابالو باشی دختره ولی اگه پرجنبو جوش باشی انگار که اصلا حامله نیستی پسره

من انگار اصلا حامله نیستم علایمی ندارم اما سه ماهه اول خیلی احساس خستگی میکردم 

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

مال من قهوه ای تیره شده ...قبلا خیلی روشن بود

احتمالش زیاده پسر باشه ..

ربطی نداره...من این حالتها را داشتم پسر است...فقط فرق دختر و پسرم این بود ....پسرها در پهلو بودند.دخ ...

آره منم شنیدم پسرها در پهلو هستن دخترا جلو وسردل